DVD Select
Image default
Entertainment

Horoscoop voor de week van 2 t/m 8 mei

Horoscoop voor de week van 2 t/m 8 mei. Lees meer over sterrenbeeld mei.

RAM (21 maart – 20 april)
Je bent op dreef en in staat om bergen werk te verzetten. Geef vooral toe aan deze werklust! Niet alleen achterstallige klusjes, maar ook een nieuw project heeft alle kans van slagen. Je komt prima voor de dag tijdens een zakelijk confronterend en gevoelig gesprek. Je maakt van je hart geen moordkuil en bent hierdoor een onverbloemd voorbeeld voor je gesprekspartner. Je kunt tevreden zijn over de uitkomst, waarmee jullie beiden op een mooie manier verder kunnen gaan.

STIER (21 april – 20 mei)
Volg je verlangen om verandering door te zetten en de luchtige kanten van het leven te volgen. Zeker als je het gevoel hebt al een tijdje stil te staan. Positieve veranderingen zullen het gevolg zijn, en daarbij zullen je creatieve kanten verder opbloeien. Er ligt een financiële meevaller in het verschiet! Je voelt je als een koning te rijk en geniet van deze onverwachte ruimte. Vergeet jezelf niet centraal te stellen en koop gewoon dát wat je al zo lang wilt hebben! Lees meer over horoscoop Stier.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
Als je merkt dat je de behoefte hebt om jezelf terug te trekken, laat die bevreemde blikken die je krijgt dan van je afglijden. Je hebt even geen behoefte aan je vrienden en hebt een sterke voorkeur om achter de schermen te zijn. Volg je verlangen en koester de momenten samen met je geliefde, maar neem ook de stap om alleen te zijn. Een goed boek in de voorjaarszon en de stilte van de natuur brengen je op nieuwe gedachten en geven je verfrissende energie. Lees meer over horoscoop Tweeling.

KREEFT (21 juni – 22 juli)
Dat je hart op de juiste plaats zit, bewijs je in de familiesfeer en vriendenkring weer! Je houdt je aan je woord en zet daar door, waar het voor een echte pechvogel ophoudt. Je kunt als beloning een waardevol gebaar terugverwachten. Dit maakt je in eerste instantie verlegen. Zet je bescheidenheid aan de kant en neem het aanbod aan. Een beslissing op liefdesgebied doet zowel voor jou als je geliefde de rust terugkeren. Dik tevreden zie je de toekomst tegemoet.

LEEUW (23 juli – 22 augustus)
Er is enige voorzichtigheid geboden. Het ziet er naar uit dat je vurige temperament niet bij iedereen in goede aarde valt. Machteloosheid op de werkvloer of bij een maatschappelijke instantie, doet je ontvlammen als een olifant in een porseleinen kastje! Haal diep adem en doe een stap naar achteren. Zo maak je al indruk genoeg. Je liefdesleven gloeit tijdens romantische momenten. Je neemt eindelijk de beslissing je gevoel voortaan niet meer in de steek te laten.

MAAGD (23 augustus – 22 september)
Als je nog op zoek bent naar een fijn vakantieuitstapje, wacht dan niet te lang! Je hebt nu namelijk de mogelijkheid op iets heel moois te stuiten. Vertrouw op dat wat je tegenkomt en laat je controlegedrag achterwege. Dit geldt ook voor je verlangen om je dagelijkse leven wat meer lucht te geven. Voordat je het weet, gaat je strakke planning je opbreken! Schrik niet als je liefdesleven een onverwachte wending krijgt. Leg je handen in die van je geliefde en geef je over.

WEEGSCHAAL (23 september – 22 oktober)
Je zit uitstekend in je vel, je voelt je mooi en je bent werkelijk overal te vinden. Het is vooral je vriendenkring waarin je je geen moment hoeft te vervelen. Zelfs een financiële tegenvaller doet geen afbreuk aan je goede en opgeruimde humeur. Je besluit dapper gul gebruik te maken van je creativiteit. Het leven is immers betrekkelijk genoeg. Die houding weet je te bewaren, ondanks het bezwaarde gezicht van je partner. Kortom, van twijfel en onzekerheid is geen enkel spoor te bekennen.

SCHORPIOEN (23 oktober – 22 november)
Je belandt half in een droomwereld en half in de realiteit. Blijf vooral je dromen volgen! Deze zijn uitstekende wegwijzers om een nieuwe stap en keuze in je leven en werk te zetten. Bewaar echter nog even je geduld als er een verlangen is om definitieve veranderingen op werkgebied door te zetten. Er hangt namelijk vaagheid en misleiding van een mannelijke persoonlijkheid in de lucht. Maak gebruik van je krachtige, intuïtieve antennes. Deze hebben je nog nooit in de steek gelaten.

BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december)
Kies in deze periode vooral voor een praktische aanpak. Misschien heeft dit niet helemaal je voorkeur, maar het werkt wel uitstekend om je soms te grote snelheid af te remmen. Een onverwachte ontmoeting en een daaropvolgend gesprek zetten je op een grote roze wolk! Er hangt liefde in de lucht en dit is voor de single Boogschutter een prachtige ontwikkeling. Gooi al je charme in de strijd en bewaar geduld! Wees echter wel op je hoede als je een gelukstreffer in de liefde denkt te hebben gevonden.

STEENBOK (22 december – 20 januari)
Voor jou staat deze periode je huis centraal. Je verlangen om met je woning aan de slag te gaan wordt geprikkeld en je zult ook merken dat je graag thuis bent. Stel niets uit en geef je stekje de aandacht die het verdient. Gebruik je fantasie en doe leuke ideeën op via een woonblad. Je zult zien dat het resultaat de moeite waard is. Zelfs met een klein budget! Twijfels over je relatie? Ga een weekend alleen eropuit om je hoofd weer helder te krijgen.

WATERMAN (21 januari – 20 februari)
Ondanks dat je hier misschien niet op zit te wachten, gaan contacten je vernieuwing brengen! Alles staat in het teken van ontmoetingen en gesprekken. Laat je vooral leiden door je nieuwsgierigheid. Maak voor jezelf een lijstje welke taken op dit moment het allerbelangrijkst voor je zijn. Zo voorkom je onnodige stress en wordt slordigheid vermeden. Bij je partner kom je tot rust en staat de liefde centraal.

VISSEN (21 februari – 20 maart)
Als je je financiën op orde moet brengen, doe dat dan deze week! Door het overzicht dat tevoorschijn komt, maak je je veel minder zorgen en wordt eindelijk duidelijk wat je werkelijk te besteden hebt! Het is zeker niet uitgesloten dat een mooie aanschaf voor jezelf weer uitgesteld moet worden. Gelukkig kun je uitkijken naar verwenmomenten met een vriendin of je moeder. Je hoeft de Bourgondische kanten van het leven niet te missen, met een luxe verwendag! Hier laat je geen gras over groeien.

Lees ook een nieuwe horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

De beste PlayStation ooit gemaakt is hier