DVD Select
Image default
Film

Films en muziek gratis downloaden

Films en muziek downloaden via internet doet bijna iedereen. Toch mag het eigenlijk niet meer. Althans als je download via torrent programma’s, filesharing software of bijvoorbeeld films kijkt via Popcorn Time. De regering heeft besloten om het downloaden zonder te betalen strafbaar te stellen.

Toch wordt het nog massaal gedaan. Ongeveer 90% van de Nederlanders blijft gewoon illegaal downloaden zoals ze eerder ook deden. En dat is ook logisch, want de kans is klein dat ze 90% van Nederland een boete gaan geven. Bovendien is het opsporen van downloaders een onbegonnen zaak. Je hoeft dus totaal geen angst hebben dat na het downloaden van een leuke film er ineens Politie voor je deur staat of dat je een boete thuisgestuurd krijgt.

Beginnen met films downloaden

Als je niet precies weet waar je moet zijn om films en muziek te downloaden hebben wij een aantal suggesties voor je. We helpen je een handje op weg zodat jij vandaag nog kunt kijken naar films die jij leuk vindt, zonder hier voor te betalen.

Wij leggen je uit hoe je moet beginnen met films downloaden via verschillende methodes. De bekendste drie zijn op dit moment filesharing software zoals Bearshare, torrent software zoals uTorrent en als laatste het immens populaire programma Popcorn Time die heel Nederland in korte tijd heeft veroverd!

Muziek en films downloaden met Filesharing Software

Bekende filesharing software is bijvoorbeeld Bearshare. Met dit gratis programma is het mogelijk om onderling bestanden uit te wisselen. Als jij bestanden downloadt, stel je ze automatisch ook weer beschikbaar aan downloaders. Een mooi ruilsysteem dus! Echter het aanbod via deze software wordt steeds minder omdat mensen massaal overstappen naar het Torrent Systeem! Hier gaat onze voorkeur dan ook duidelijk naar uit.

Downloaden via Torrents

Torrents werkt bijna hetzelfde dan gewone filesharing software. Echter bij torrent software zul je niet bij één persoon downloaden maar in stukjes bij tientallen personen. Op die manier kun je veel sneller downloaden, is het downloaden betrouwbaarder en bovendien sneller. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de uploadsnelheid van één enkele verbinding! Het beste torrent programma momenteel is uTorrent.

Popcorn Time: direct films kijken zonder downloaden

Op dit moment gebruiken miljoenen Nederlanders Popcorn Time. Dit nieuwe programma is in heel korte tijd razend populair geworden. Logisch, want het werkt geweldig. Je zoekt je favoriete film, wacht ongeveer een minuutje en je kunt direct kijken. Gratis, zonder te downloaden, zonder gedoe. Direct kijken wat jij wil! Popcorn Time is gratis te downloaden!

http://www.nederlandstaligesoftware.nl/films-downloaden/