DVD Select
Image default
Film

Op tv in 2014-2015

Spanning, thrillers en crime zijn een belangrijk ingrediënt voor tv-series, boeken, games en films. Veel van de mensen zijn verzot op dit genre. Dat komt onder anderen door de gedachte dat in fictieve producten alles mag wat in het echte leven verboden is. Voorbeelden van spannende series en boeken vandaag de dag zijn onder andere boeken van Suzanne Vermeer, games als GTA en series als Wie is de Mol?, Homeland 4 en Penoza. In dit artikel behandelen we enkele van deze programma’s, games, boeken en series zodat ook u zich een beeld kunt vormen van wat spannende series en uitermate enge boeken betekenen kunnen voor uw ontspanning.

 

Expeditie Robinson

Spannende televisieprogramma’s vandaag de dag Wie is de Mol? en Expeditie Robinson en misdaadseries Penoza en Homeland. De Amerikaanse hitserie Homeland vertelt over Nicholas Brody, die terugkeert na gevangenschap bij terroristenorganisatie Al Qaeda. In de serie Penoza volgen we Carmen die de leidster is van de criminele groepering van haar geliquideerde echtgenoot. Twee spannende series Die je gezien moet hebbe. Expeditie Robinson op RTL5 is een spannende sensatie. Expeditie Robinson gaat over een aantal bekende Nederlanders die moeten overleven op een eiland. En bij Wie is de Mol? gaat het om bekende deelnemers die reizen naar een ver land en daar geld verdienen met opdrachten. Maar één van hen is niet helemaal eerlijk en totaal niet te vertrouwen, maar een saboteur, die alles op alles zet op missies te laten falen.

 

GTA 5 kent veel kritiek

Een serie boeken die het al jaren goed doet zijn de boeken van schrijfster Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer bleek een man te zijn, zo werd bekend na de dood van Goecken. De boeken gaan over situaties in vakanties die een spannende wending krijgen, zoals ontvoering en moord. Er is altijd veel kritiek op GTA, want het spel gaat over een crimineel die geld moet verdienen door auto’s te stelen, mensen te bedreigen, te mishandelen en meer van dergelijke praktijken. De game krijgt vaak veel kritiek, maar wordt wereldwijd door miljoenen gespeeld. De discussie weegt niet op tegen het plezier dat men aan het spel beleeft. Na de eerdere games zoals GTA Vice City en San Andreas, is nu ook GTA V uit en zijn er al miljoenen exemplaren van verkocht.

 

 

http://misdaadseries.startpagina.nl