DVD Select
Image default
Mode en Kleding

Broeken bestellen doe je van dit merk

Heb je een nieuwe broek nodig en ben je op zoek naar een merk van Nederlandse bodem dat kwaliteit voorop zet? Dan is het een goede keuze om je broeken bij Setter te bestellen. In ruim 200 fysieke winkels in Nederland en België wordt de kleding van Setter verkocht, maar je kan nu ook gewoon online je aankopen doen. Naast broeken kan je ook elegante en stijlvolle rokken en bovenkleding bestellen. De kleding die je van dit merk koopt zijn speciaal samengesteld door een professioneel team. Zij kijken naar de unieke vormen van de vrouw en zorgen ervoor dat de kleding comfortabel zit en er tegelijkertijd trendy uitziet. Al sinds 1953 is Setter daarom zo’n bekend begrip in de Nederlandse huishoudens.

Je profiteert keer op keer van uitstekende service

De kenmerken van Setter zijn: pasvorm, comfort en kwaliteit. Hierdoor is de webshop – en zijn de fysieke winkels – zo populair, want de kleding voldoet hier ook echt aan. Broeken bestellen doe je heel gemakkelijk. Je kiest je favoriete exemplaar in de juiste maat en plaatst deze in je virtuele winkelmandje. Kijk hierna gerust nog even rond, want je broek is nu voor je gereserveerd. Ben je klaar met online shoppen? Dan reken je af; hierbij hoef je nooit verzendkosten te betalen. Jouw bestelling komt nu binnen twee à drie werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je nog vragen over je bestelling of retouren? Dan neem je eenvoudigweg contact op met een van de enthousiaste professionals.

Eenvoudig online shoppen

Misschien ben je slecht ter been, heb je weinig tijd of vind je het gemak van online shoppen nu eenmaal prettig: bij Setter kan je al je broeken gewoon online bestellen. Wel zo gemakkelijk én betrouwbaar. Winkel je toch liever in een fysieke winkel? Bekijk dan waar zich een Setterwinkel in jouw regio bevindt. Die informatie vind je via de website.