Deskundig payroll bedrijf biedt dé oplossing wanneer u tijdelijk personeel zoekt

U heeft een eigen winkel, een bedrijf in de horeca of u beschikt over uw eigen transportbedrijf. In alle gevallen kan het voorkomen dat u in bepaalde maanden meer personeel nodig heeft dan anders. Het werken met een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant biedt dan de oplossing. U huurt eenvoudig personeel in op de momenten wanneer u dat nodig heeft. Bevalt de werknemer? Dan kunt u deze op basis van tijdelijke contracten tot wel 5,5 jaar bij uw organisatie laten werken. In vergelijking met het zelf aannemen van personeel is dit dus een stuk langer! Daarnaast is het werken met personeel van een payroll bedrijf erg fijn, omdat het payroll bedrijf de juridische werkgever van het personeel is en u dus zelf niets hoeft te regelen met betrekking tot bijvoorbeeld salarisadministratie en ziekteverzuim.

Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

Bent u een werkgever en heeft u een eigen bedrijf? Dan neemt u regelmatig nieuw personeel aan. Echter, u moet met veel zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan een werknemersverzekering. De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Alleen de gewerkte uren uitbetalen, dat is wat u kunt verwachten van dit payroll bedrijf. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

Een ervaren payroll bedrijf voor de inzet van flexibel personeel

Bent u werkzaam in de horeca, tuinbouw of transport? En heeft u uw eigen bedrijf? Dan kent u het vast wel: meer personeel nodig hebben in bepaalde seizoenen. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.