Waarom een onderhoudscontract voor uw opritverwarming raadzaam is

Heeft u een opritverwarming? Het is dan belangrijk dat u nadenkt over het onderhoud ervan. Bent u van plan om zelf uw opritverwarming te gaan onderhouden? Wij kunnen dit u ten zeerste afraden. Dat zou zonde zijn, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Gelukkig krijgen we met zijn allen steeds meer door dat het belangrijk is om rekening te houden met het milieu. Als gevolg hiervan gaan we steeds zuiniger doen met energie. Niet vanwege de kostenbesparing, hoewel dat mooi is meegenomen, maar omdat we meer en meer in beginnen te zien dat we hierin een eigen verantwoordelijkheid hebben. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Wat is ervoor nodig om een opritverwarming op maat te laten aanleggen? Bij de specialist kunt u altijd rekenen op technisch inzicht, goed oog voor detail en het zoveel mogelijk beperken van overlast. Het gaat wel om uw huis en u wilt dat de opritverwarming zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.