DVD Select
Image default
Aanbiedingen

De podoloog in Bergen op Zoom helpt u bij sportblessures

Bij het sporten hebben uw voeten het soms zwaar te verduren. Springen en rennen kunnen een grote belasting zijn. Als u klachten heeft waardoor u geen plezier meer heeft in uw sport, breng dan een bezoek aan de podoloog in regio Bergen op Zoom. Deze podoloog kan uw voeten beoordelen en vaststellen waar de klachten vandaan komen. Het is zeker niet zo dat u in alle gevallen moet stoppen met sporten, het kan bijvoorbeeld zijn dat het dragen van andere schoenen al een oplossing kan bieden. Voor sommige klachten kan een inlegzooltje helpen, bijvoorbeeld bij hielspoor. Dat verdwijnt daardoor vaak vanzelf, al moet u daarvoor soms lang geduld hebben.

Trek op tijd aan de bel bij voetklachten

Wanneer u klachten aan uw voeten heeft, maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat in Lepelstraat. Deze podoloog in regio Bergen op Zoom heeft veel ervaring met het vaststellen en behandelen van aandoeningen aan de voeten. Hoe sneller er wordt ingegrepen, hoe groter de kans dat u volledig van uw klachten af kunt komen. Soms kan het ook helpen om bij het werk of tijdens het sporten uw voeten op een andere manier te belasten. Hierover kan de podoloog u uiteraard advies geven. Soms is een langere behandeling nodig om uw voeten weer pijnvrij te krijgen.

Een afspraak bij de podoloog maken

U kunt een afspraak maken bij de podoloog in Lepelstraat, vlak bij Bergen op Zoom, door te bellen. Dat kan op doorverwijzing van de huisarts, maar u kunt dat ook op eigen initiatief doen. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent voor ziektekosten betaalt de verzekering het consult. Dat valt onder de aanvullende verzekering. Als u twijfelt kunt u natuurlijk eerst contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Ook de aankoop van aangepaste schoenen kan soms voor een vergoeding in aanmerking komen. De podotherapiepraktijk is gevestigd in Lepelstraat, een gemeente die onder Bergen op Zoom valt.