DVD Select
Image default
Aanbiedingen

Kraamcadeautjes die altijd in de smaak vallen

Kraamcadeautjes die altijd in de smaak vallen

Heb je een vriendin of een familielid die binnenkort een baby krijgt? Dan wil je haar natuurlijk verrassen met een leuk cadeautje als je op kraamvisite gaat. Maar wat moet je nou geven? Er zijn zo veel schattige items die je kunt kopen voor een baby, dat kiezen lastig wordt. Met sommige cadeautjes kan je de plank bijna niet misslaan. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Een mutsje

Met een mutsje kan je niet de fout in gaan. Iedere baby heeft een mutsje nodig als het geboren is. Let er wel op dat je een mutsje zoekt in de stijl van de moeder. Het zou zonde zijn als ze de print niet mooi vindt. Weet je niet wat de moeder mooi vindt? Dan kun je kiezen voor een mutsje in een basic kleur. Zo weet je zeker dat het in de smaak valt!

 

Sokjes

Naast een mutsje kan een baby ook altijd sokjes gebruiken. Ook bij sokjes geldt: houdt rekening met de stijl van de moeder. Als het bij haar stijl past, kan ze de sokjes combineren met de rest van de kleding. Je kunt er ook voor kiezen om een mutsje en sokjes cadeau te doen in dezelfde print. Dan kan de moeder een basic outfit opvrolijken met het dezelfde mutsje en sokjes. 

 

Bekijk het aanbod online

Een mutsje en sokjes zijn kledingstukken die de baby de eerste maanden nodig zal hebben. Met deze praktische cadeaus, weet je dus zeker dat ze gebruikt zullen worden. Ben je benieuwd naar de verschillende mutsjes en sokjes? Neem dan een kijkje op de website van Hippemensjes en bestel het gemakkelijk online. Ze hebben een enorm aanbod aan Noppies newborn babykleding, dus daar zit gegarandeerd iets bij wat je zoekt!

 

https://www.hippemensjes.nl/