DVD Select
Image default
Aanbiedingen

Met deze raamdecoratie maak je jouw keuken helemaal af!

Je hebt maanden besteed aan de renovatie van de keuken van je dromen. De kwarts aanrechtbladen glimmen, de apparatuur is glanzend en gloednieuw, maar je verwaarloosde je ramen tijdens de verbouwing. Als je op zoek bent naar ideeën raamdecoratie voor in de keuken en niet weet waar je moet beginnen, dan hebben wij het voor je.  In volledig witte keukens die de trends van vandaag domineren, zijn raamdecoraties een mooie manier om een statement te maken tegen een lege lei.

Stel jezelf deze vraag voor je keuken raambekleding koopt:

Voor je je op een keukenraambehangstijl vestigt, moet je je afvragen: “Zitten mijn ramen in de spatzone?” De spatzone is elk raam dat regelmatig in contact kan komen met spetters van voedsel, water of stoom. Denk aan ramen boven de gootsteen, in de buurt van het fornuis waar opspattend vet zich kan ophopen, of plekken waar veel voedsel wordt bereid.

Als je ramen in de spatzone hebt, raden we aan een raambekleding op pvc-basis te kiezen, die waterveilig is en gemakkelijk schoon te maken. Enkele mooie opties zijn jaloezieën van imitatiehout, en rolgordijnen van vinyl. Ze trekken niet krom bij veranderingen in warmte en vochtigheid en kunnen met water en zeep schoongeveegd worden. Leer hieronder meer over deze geweldige mogelijkheden. Keukens zijn het hart van het huis voor de hedendaagse cultuur van gezellig samenzijn, dus zorg ervoor dat de jouwe er op zijn best uitziet met raambekleding.

Vouwgordijnen

Als je een volledig witte of overwegend neutrale keuken hebt, kan het toevoegen van een gedessineerde vouwgordijnen je ramen echt laten opvallen. Bovendien brengen vouwgordijnen zachtheid en charme die goed passen bij traditionele of moderne boerenkeukens. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in honderden stoffen, dus bestel zeker gratis stalen om de juiste voor je te vinden!

Bamboe jaloezieën

Als je wilt dat je keukenramen opvallen, maar je stijl is meer natuurlijk, probeer dan bamboe jaloezieën. Net als bedrukte vouwgordijnen geven bamboe jaloezieën je keukenramen textuur en visuele belangstelling.

Kunststof houten jaloezieën

Als je niet op zoek bent naar een groot ontwerpstatement, maar je wilt wel dat je ramen er gepolijst uitzien, dan kun je niet fout gaan met jaloezieën van imitatiehout. Deze klassieke stijl zal er nooit verouderd uitzien, en ze zijn gemaakt van PVC, dus je kunt ze met water en zeep afnemen als ze vuil of vettig worden.

https://www.raamdecoratie.com