DVD Select
Image default
Entertainment

De beste PlayStation ooit gemaakt is hier

De wereld gaat vooruit, en daar kunnen zij van PlayStation niet in achter blijven. Daarom heeft PlayStation in het najaar van 2020 en compleet nieuwe PlayStation 5 uitgebracht. De nieuwe PlayStation is de sterkste van alle PlayStations die op de markt zijn uitgebracht. Met het nieuwste van de nieuwste technische onderdelen die de PlayStation zo krachtig maakt kun jij alle spellen die jij maar kan bedenken moeiteloos winnen.

De beste controller

De PlayStation gaat nek aan nek met zijn concurrenten, maar waar deze PlayStation zichzelf echt onderscheid is de controller. Deze controller is het symbool van het nieuwe generatie gamen. Waarom is de DualSense controller zo bijzonder? De controller is speciaal door het unieke ontwerp die zich onderscheid van de voorgaande controllers. De controller is ook voorzien van meer grip op de sticks en op de bumpers en de triggers. Waardoor jij de ultieme controle hebt over je game.

Futuristisch design

Al is het niet door de krachtige software of door de vernieuwde controller dan is het wel door de futuristische look van de console. Sony is all-ingegaan als het gaat om het design. Het is kortom spraakmakend. De zwarte glans in het midden wordt met aan de zijkant twee mat-witte muren omhuld. De PlayStation is ook zeer slank. Door de lengte van de PlayStation van maar liefst 39 centimeter is de console de langste maar ook slankste console ooit gemaakt.

Bron: https://www.playstation-aanbieding.nl/

Gerelateerde artikelen

Horoscoop voor de week van 2 t/m 8 mei