DVD Select
Image default
Gezondheid

Een snurkbeugel bestellen voor een goede nachtrust

Wilt u uw slaapapneu of snurkklachten tegen gaan? Dan is het verstandig om een snurkbeugel te bestellen. Door uw kaak namelijk anders te positioneren tijdens het slapen kunnen diverse klachten worden verholpen. Uw luchtpijp staat dan iets verder open, zodat onderbrekingen van de ademhaling uit blijven. Een dergelijk bedrijf dat zulke beugels maakt is Zlaap. Deze organisatie is gevestigd in Broek in Waterland, vlak bij Amsterdam en is een absolute specialist op het gebied van slaapproblemen en snurkbeugels. Zo laat u er een bitje op maat maken en profiteert u van persoonlijk advies. Ontdek de mogelijkheden van deze specialist!

Weer heerlijk slapen

Zlaap realiseert slaapbeugels op maat, die u eenvoudig kunt bestellen. U maakt een afspraak bij een van de klinieken van deze organisatie of bij u thuis. De consulent komt dan naar u toe voor een adviesgesprek en het maken van een 3d-scan met de Trios-gebitsscanner. Zo meten ze de precieze afmetingen van uw gebit. Daarnaast controleren ze of uw kaak en gebit fit zijn om een snurkbeugel te dragen, voordat u deze gaat bestellen. Zo controleren ze of uw tandvlees nog gezond is en of uw gebit nog in goede staat is. Op basis van de scan wordt er met speciale software een model van uw snurkbitje gemaakt die vervolgens wordt gefabriceerd middels 3d-printen. Voor een tandheelkundige oplossing voor uw slaapproblemen, kunt u daarom uitstekend terecht bij deze specialist!

Maak een afspraak bij deze specialist

Heeft u interesse in het bestellen van een snurkbeugel bij deze specialist? Maak dan een afspraak bij een van de klinieken of bij u thuis en ontdek de uitgebreide service en dienstverlening. U profiteert de eerste drie maanden van een niet-tevreden-geld-terug-garantie en laat uw bitje eenvoudig aanpassen, mocht deze niet goed passen. Zo bent u verzekerd van optimaal comfort tijdens het slapen en geniet u snel weer van een heerlijke nachtrust!

 

https://zlaap.nl/