DVD Select
Image default
Gezondheid

Ervaren Sport diëtist in en nabij de omgeving van Leiden

Woont u in of nabij de omgeving van Leiden en bent u op zoek naar een sport diëtist? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een sport diëtist is iemand die u kan helpen en advies geven op wat een sporter moet geven om in een gezond evenwicht te komen en te blijven. De prestaties en vooruitgang die u als sporter zou willen behalen kunnen immers sterk beïnvloed worden door de inname van de juiste voeding en dan hoofdzakelijk door de juiste verdeling onder de verschillende voedselgroepen. Wij als sport diëtist in Leiden kunnen samen met u deze uitdaging aanpakken door u te voorzien van een passend dieet en het juiste advies voor als sporter.

Stappenplan van dieet aanpak

Als u de keus maakt om met ons in zee te gaan als uw sport diëtist in Leiden voeren wij met u een verkennend intakegesprek tijdens onze eerste kennismaking. Door middel dit gesprek kunnen wij u peilen naar uw doelstelling, uw huidige niveau en uw huidige voedingsgewoonten. Dit gaat dan in combinatie met een volledige meting van uw lichaam samenstelling, u kunt onder andere hierbij denken aan uw gewicht, uw vetpercentage en uw spiermassa. Met deze twee aspecten in gedachten kunnen wij als sport diëtist in Leiden een persoonlijk voedingsschema voor u opmaken waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw specifieke situatie en voorkeuren.

Wij als sport diëtist in leiden houden hierbij rekening met alle aspecten van uw leefsituatie: wat voor soort werk doet u, hoe uw dag ingedeeld is, wanneer u tijd heeft om te trainen, welke sport u beoefent enzovoort. Alle deze zaken kunnen een invloed hebben op de resultaten en worden bijgevolg nauwkeurig in kaart gebracht. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.