DVD Select
Image default
Management

Harvard general management program

Samenvatting

Om uw organisatie en carrière naar een hoger niveau te tillen, moet u verder kijken dan uw vakgebied. U krijgt een totaalbeeld van de onderneming, een diepgaand begrip van bedrijfsvoering en een multidisciplinaire benadering van leiderschap.

 

Het General Management Program (GMP) versnelt deze leiderschapstransitie door fulltime, gepersonaliseerd leren te combineren met praktische toepassing op het werk – waardoor u maximaal leert en uw investering optimaal rendeert.

 

Belangrijkste voordelen

De vier sterk geïntegreerde modules van GMP zijn ontworpen om uw zakelijk perspectief, managementexpertise en leiderschapsvaardigheden te verbreden. U leert complexe bedrijfsproblemen te identificeren, te kaderen en op te lossen; samenwerking tussen disciplines op te bouwen; en innovatie en organisatorische verandering te stimuleren.

 

Het programma is gericht op strategie, leiderschap en de organisatie en biedt u de tools die u nodig hebt om in te spelen op technologische disruptie en digitale transformatie en een meer strategische rol te spelen in bedrijfssucces. Dit omvat:

Minder lezen 

Rekening houden met wereldwijde en industriële krachten bij het bepalen van de strategische richting van uw organisatie

Het opbouwen van een creatieve cultuur die openstaat voor verandering en digitale connectiviteit

Blijven groeien als een wendbare leider door voort te bouwen op krachtige inzichten die zijn verkregen door professionele coaching

Het formuleren van een gedetailleerd persoonlijk actieplan om uw strategische en leiderschapsuitdagingen aan te pakken

Duurzame banden te smeden met getalenteerde collega’s in verschillende functies, sectoren en landen

 

Wie zou moeten deelnemen

GMP is bedoeld voor senior executives met ten minste 15 tot 20 jaar ervaring die hun kennis en invloed willen uitbreiden, zodat ze een grotere impact kunnen hebben op hun organisatie en hun persoonlijke doelen dichterbij kunnen brengen. Ideale kandidaten zijn onder andere:

 

Leiders met winst- en verliesverantwoordelijkheid

Senior executives wiens functionele rol aanzienlijk wordt uitgebreid

 

Leiders in Virtueel Leren

Dit programma bevat sessies in de HBS Live Online Classroom.

 

Net zoals HBS pionierde met de casestudiemethode, bouwden we in 2014 ook het eerste live online klaslokaal en hebben we sindsdien onze virtuele programma-ervaring verfijnd en geoptimaliseerd. In een wereld die nu draait om virtuele verbinding, weerspiegelen onze programma’s de input en ervaring van tienduizenden deelnemers.

 

Wanneer u deelneemt aan een virtueel HBS Executive Education programma, profiteert u van een krachtige leerervaring die zorgvuldig is ontworpen met een virtuele setting in het achterhoofd. Via live, synchrone programmasessies komt u direct in contact met onze gerenommeerde faculteit om te leren van hun nieuwste onderzoek, om actie te ondernemen, en om uw groei te bevorderen. Daarnaast brengen virtuele discussiegroepen je in contact met een wereldwijde groep gelijken en bouw je aan je netwerk.

 

Leren en leven bij HBS

Wanneer u deelneemt aan een Executive Education programma op de HBS campus, betreedt u een meeslepende ervaring waar elk aspect van het leermodel zorgvuldig is ontworpen om uw groei te faciliteren. Je leert alleen, in je leer-/leefgroep en in het grotere klaslokaal, aan de hand van de befaamde HBS case-methode.

 

Alumni status

Na afronding van het General Management Programma wordt u levenslang lid van de alumnigemeenschap van de HBS en krijgt u exclusieve toegang tot ons uitgebreide wereldwijde alumninetwerk en een scala aan middelen die levenslang leren, groei en succes bevorderen. 

 

Toelatingscriteria en -procedure

We laten kandidaten toe tot specifieke sessies op basis van beschikbaarheid van plaatsen en moedigen u aan zich zo vroeg mogelijk aan te melden. Hoewel het General Management Program geen formele opleidingseisen heeft, is toelating een selectief proces op basis van uw professionele prestaties en organisatorische verantwoordelijkheden. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/