DVD Select
Image default
Vakantie

Een mooie recreatiewoning aan het water huren in Noord-Holland

Bent u gek op vissen, zwemmen, zeilen, varen of komt u helemaal tot rust wanneer u in de buurt van een groot meer vakantie viert? Dan is het huren van een recreatiewoning bij Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof, Noord-Holland, een unieke mogelijkheid. Dit park is namelijk gevestigd op een steenworp afstand van het IJsselmeer. Wanneer u gek op water bent, geniet u bij dit park van een heerlijke vakantie. Op het park is genoeg te beleven, maar ook daarbuiten hoeft u zich niet te vervelen. Binnen een paar kilometer en een paar minuten staat u bij het moderne zeilcentrum in het prachtige havenstadje Medemblik. Daar geniet u van de gezellige restaurants en cafés of gaat u winkelen bij de diverse winkels.

Verschillende recreatiewoningen

Bij het huren van een recreatiewoning in Noord-Holland gaat u natuurlijk niet voor de eerste de beste woning die u tegenkomt. Bij dit recreatiepark heeft u de keuze uit verschillende recreatiewoningen die op een mooie plek aan het water liggen. Naast de standaard voorzieningen, heeft u dus ook de keuze uit extra voorzieningen. Ook heeft u bij dit recreatiepark de keuze uit verschillende arrangementen. Zo hebben ze meerdere arrangementen voor mensen die gek zijn op fietsen of vissen. Bij zo’n arrangement zit onder andere ontbijt inbegrepen, maar ook beddengoed en de eindschoonmaak.

Ontdek de omgeving van dit park

Bij het huren van een recreatiewoning op dit park in Wervershoof, Noord-Holland, geniet u niet alleen van de vele voorzieningen, maar heeft u heel veel te beleven in de omgeving. Naast het havenstadje Medemblik, kunt u vissen, zeilen, zwemmen en nog veel meer activiteiten. Hierdoor hoeft u zich nooit te vervelen gedurende de vakantie met uw familie. Voor meer informatie over het huren van een recreatiewoning bij dit recreatiepark kunt u altijd contact met een van hun medewerkers opnemen of de informatie op hun website bekijken.

https://www.recreatieparkdegrootevliet.nl/