DVD Select
Image default
Verbouwen

Een plafondplaat bestellen: kies voor een ervaren merk

Een plafondplaat bestellen kan uiteraard van diverse merken. De merken kunnen worden onderverdeeld in kwaliteitsklassen. Naast de ervaren fabrikanten die merk plafondplaten op de markt zetten zijn er ook merkloze varianten. Wilt u een plafondplaat bestellen met de zekerheid van een optimale kwaliteit? Dan doet u er goed aan om voor een ervaren merk te kiezen.

Een goede plafondplaat bestellen van een van de topmerken

Systeemplaten en plafondlaten zijn er van veel kwaliteiten. U wilt zeker zijn van een optimale kwaliteit en dan is het aan te raden om te kiezen voor de oplossingen van de meest ervaren merken, welke garant staan voor een maximale kwaliteit. Bij PlafondPlaza B.V. vindt u bijvoorbeeld de plafondplaten van de merken Armstrong, Rockfon, AMF en OWA. De specialisten stellen deze merken graag nader aan u voor.

Armstrong plafondplaten

Op de eerste plaats kunt u een plafondplaat bestellen van het merk Armstrong, waarmee u kiest voor een gegarandeerde topkwaliteit. Dit bedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring in de branche en levert perfect afgewerkte plafond- en muursystemen.

Een Rockfon plafondplaat bestellen

De beste kenmerken worden gecombineerd in de plafondplaten van Rockfon. Dit bedrijf biedt oplossingen die hoog scoren op het vlak van brandveiligheid en hygiëne, maar ook als het gaat om akoestiek en duurzaamheid.

De hoge kwaliteit van het merk AMF

De brandwerende plafondplaten van AMF zijn zeker ook een uitstekende keuze. Deze platen scoren hoog op het vlak van geluidsisolatie, maar zij kennen ook vocht absorberende kwaliteiten. Daarnaast laten de platen van dit merk ook een aantrekkelijk, modern design zien.

OWA biedt uitstekende kenmerken

Ook het merk OWA, dat inmiddels al meer dan 50 jaar actief is binnen de branche, weet uitstekende eigenschappen samen te voegen in de plafondplaten. Hierbij valt te denken aan onder meer vochtbestendigheid, hygiëne, ruimteakoestiek, luchtkwaliteit, brandveiligheid en design. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de specialisten via de gegevens op hun website.

https://plafondplaza.nl/