DVD Select
Image default
Wijn

Voor een geslaagde kerst en jaarwisseling: wijn cadeau bezorgen

Wijn: wie is er nu geen fan van? Bijna iedereen is dol op wijn, ook al drinkt u het misschien niet zo vaak. Bij feestjes en speciale gelegenheden hoort een glaasje wijn. Soms hoort er zelfs een hele fles bij (of meerdere). Wie niet direct de behoefte voelt om helemaal los te gaan, kan natuurlijk kiezen voor alcoholvrij wijn. Bij Wijnhuis Oktober vindt u naast een uitgebreid aanbod alcoholhoudende wijn, ook voldoende keuze om de beste alcoholvrij wijn online te bestellen. Snel nieuwe wijn aanschaffen zonder dat u ervoor naar de winkel gaat? Dan bestelt u wijn gewoon online en laat u het als wijn cadeau bezorgen. Er is wijn voor ieder jaargetijden (ook buiten de maand oktober). Het genoemde wijnhuis in Breda is hét adres voor uw wijnwensen, ook online. Hier komt u de fijnste, beste alcoholvrij wijn tegen om online te bestellen of cadeau te doen en als wijn cadeau te laten bezorgen bij vriend of familie.

Wijn bezorgservice: speciaal voor iedereen

Wijn bezorg service: speciaal voor iedereen De wijn bezorg service – de mogelijkheid uw wijn cadeau te laten bezorgen – is er voor iedereen. Wijn shoppen bij Wijnhuis Oktober kan namelijk ook heel gemakkelijk online. De wijn wordt snel opgestuurd en afgeleverd: meestal al binnen een dag. Zo staat de wijn de volgende avond al op tafel en kunt u snel genieten van de beste alcoholvrij wijn die online te bestellen is. De moeite is klein, het genot is groot. Kortom: voor ieder wijn probleem is er een oplossing.

Bezorg en geef wijn cadeau

Bezorg en geef wijn cadeau Is de wijn niet voor uzelf, maar voor een kennis of vriendin? Dan kunt u de wijn altijd cadeau laten bezorgen. U kunt kiezen voor één fles, maar ook een dozijn flessen of zelfs nog meer. Let op: vanaf twaalf flessen óf een totaalwaarde vanaf 75 euro vallen de bezorgkosten weg. De beste alcoholvrij wijn is eenvoudig online te bestellen: u geniet er nog diezelfde avond van.