DVD Select
Image default
Banen en opleidingen

Technisch tekenaar

Technisch tekenaar/werkvoorbereider

Wat ga je doen?

In een klein team, weet jij als technisch tekenaar klant specifieke machines te ontwerpen voor de life science industrie. Doordat er bij de projecten, samenwerkingen plaatsvinden tussen diverse partijen, weet jij op een kerks en duidelijke manier met anderen te communiceren. Ook ben je betrokken bij de after-care, weet je technische problemen oplossingsgericht te toenaderen, en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van specificaties voor verschillende inkoopprocessen. Daarnaast zet je, in samenspraak met de vervaardiging, testopstellingen op.

Wat wordt jou geboden?

Een salaris gebaseerd op ervaring en gevolgen tussen de €2800 en 4000, – een zeer veelzijdige job een technisch uitdagende functie bij een dynamische en deugdelijk werkgever een internationaal netwerk mogelijkheid voor eigen initiatief inwonende opleidingsmogelijkheden en begeleiding wat wordt er van jou tegemoetzien?

3d tekenervaring, bij voorkoop solid works hbo werk- en denkniveau goede communicatieve vaardigheden onafhankelijkheid

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een team van enthousiastelingen dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte verpakkingsmachines. Het betreft een nietig onderneming, gesitueerd op een krachtinstallatie locatie in nederlandse provincie.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-productie.html