DVD Select
Image default
Industrie

Schakel een aannemer funderingswerken in Utrecht in bij vocht of schimmel in je huis

Vooral oudere woningen kunnen vochtig en kil zijn. Als je merkt dat er in je huis vochtplekken ontstaan of zelfs schimmelvorming, dan kan dit te maken hebben met een probleem met de fundering. Veel huiseigenaren kiezen er dan voor om de vloer onder hun woning dicht te laten maken. Dit zorgt ervoor dat er geen water meer onder het huis komt te staan wat het hout kan bereiken, waardoor bijvoorbeeld een vloer kromtrekt of er lelijke vochtplekken op de muren komen. Als je je fundering wilt laten aanpassen, dan kun je hiervoor een aannemer funderingswerken in de regio Utrecht inschakelen. Zij kunnen de vloer duurzaam renoveren zodat je wooncomfort een stuk omhoog gaat.

Onderdeel van verduurzaming

Een aannemer funderingswerken in Mijdrecht, in Utrecht, kun je ook inschakelen als onderdeel van de verduurzaming van je woning. Vloerisolatie kan hier namelijk ook deel van uitmaken. Als een woning goed geïsoleerd is, dan verbruik je veel minder energie. Deze besparing op je stookkosten kun je vervolgens inzetten om de gedane investeringen terug te verdienen. Dit geldt natuurlijk ook voor het isoleren van de spouwmuren en het dak en het laten plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp.

Ik wil graag weten wat de kosten zijn

Ben je benieuwd wat het gaat kosten om een aannemer funderingswerken in Utrecht of omgeving in te schakelen voor het dichtstorten van de ruimte onder je huis? Dan kun je een offerte aanvragen bij R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht. Zij hebben hier ruime ervaring mee. Het bedrijf staat erom bekend duurzaam te werken en je kunt rekenen op absoluut vakwerk. Meer informatie over hun dienstverlening vind je op hun website. Hier staat ook een handig formulier voor je klaar voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wanneer je een offerte aanvraagt, wordt er snel contact met je opgenomen om je een aanbod te doen. Soms gaat hier een inspectiebezoek aan vooraf om de situatie ter plaatse te beoordelen.