DVD Select
Image default
Industrie

Professionele verkoop en verhuur van betonplaten

Eén van de meest effectieve manieren om een vloer, oprit, parkeerplaats of andere infrastructuur aan te leggen is met behulp van betonplaten. Deze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De vloerplaten worden geplaatst op een geprepareerd terrein en vormen direct een perfect oppervlak dat veel verschillende doeleinden kan dienen. Er zijn veel verschillende varianten en maten betonplaten beschikbaar om te verzekeren dat de gebruikte platen precies bij uw situatie passen.

De experts op het gebied van beton

Er zijn oneindig veel manieren om beton te gebruiken in de bouw. Betonblokken kunnen binnen no-time een (draag)muur, bloembak of afscheiding maken en met betonplaten is een vloer zo gelegd. Het is echter wel belangrijk om de situatie goed te analyseren en precies het type beton te gebruiken dat past bij uw wensen. Daar komt de expertise van een professionele betonbouwer goed van pas. Dergelijk vakmanschap vindt u bij Van Ooijen Betonplaten. Dit bedrijf verkoopt en plaatst een breed scala aan betonnen structuren.

Advies is een onderdeel van het werk

Veel bouwprojecten binnen- en buitenshuis kunnen snel worden geregeld met behulp van betonplaten en/of -blokken. Deze worden in een fabriek geproduceerd en ter plekke in elkaar gezet om een vlakke duurzame ondergrond of muur te verwezenlijken. Om te weten welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie, kunt u contact opnemen met de professionals op dit gebied. Zij kunnen u precies vertellen wat de kosten en de voor- en nadelen zijn van verschillende opties.

Van begin tot einde

Bij het correct gebruiken van betonplaten en -blokken komen verschillende zaken kijken. Ten eerste moet het terrein worden geprepareerd. De experts van Van Ooijen Betonplaten geven u hierover advies of nemen zelf de verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles klaar is om de betonstructuren te ontvangen. De betonnen bouwblokken worden vervolgens gebracht vanuit een productieplek in uw regio, wat de transportkosten laag houdt. Bij het plaatsen wordt u direct ingelicht over de beste manier om uw beton te onderhouden.