DVD Select
Image default
Kinderen

Een super cool sinterklaas cadeau

Een mooie radiografisch bestuurbare auto is een ontzettend gaaf cadeau om in de zak van sinterklaas te stoppen voor je kinderen. De term radiografisch klinkt misschien heel ingewikkeld, maar die betekent eigenlijk dat de afstandsbediening “opdrachten” stuurt naar de auto waardoor je hem dus op afstand kan besturen. Deze auto’s worden steeds moderner en de speeltijd wordt ook steeds langer doordat ze vaak een extra accu hebben. De meeste jongens en/of meisjes vinden dit vaak hele gave cadeaus om te krijgen en al helemaal als het van sinterklaas is.

Welke kleur en welk formaat?

Deze auto’s zijn, net als al het andere speelgoed, vaak in ontzettend veel verschillende kleuren, soorten en maten te verkrijgen. Denk aan verschillende snelheden, auto’s met een extra accu zodat deze langer meegaat, en natuurlijk alle kleuren. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of de kleuren en printjes zijn er. Dit is ook erg handig natuurlijk, want zo is er voor ieder kind een kleur die hij of zij leuk vind.  De verschillende snelheden zijn ook erg leuk, want als je kind al goed snapt hoe zo’n auto werk dan kan je misschien een kopen die wat harder gaat. Hier kunnen ze dan goed met rond racen in de tuin of op straat.

Waar zijn ze te koop

Op afstand bestuurbare (radiografische) auto’s zijn eigenlijk wel in elke speelgoedwinkel te koop, maar misschien dat je ook wel speciale edities online kunt vinden. Tegenwoordig zijn er namelijk ook veel webshops die speelgoed verkopen. Je kunt eigenlijk overal wel zo’n auto vinden, maar niet elke winkel zal bijvoorbeeld alle kleuren of soorten hebben. Wellicht kan je voordat je naar de winkel toe gaat even googelen. Zo kan je zien of de winkel waar je naar toe gaat de juiste auto’s heeft of misschien kom je wel de goede tegen terwijl je aan het internet surfen bent.