DVD Select
Image default
Woningen

INTERIEUR EN LOFTVERLICHTING: WAAR, WAAROM EN HOE WE GEBRUIKEN

huis te huur

Al het nieuwe is goed vergeten oud. En de loftstijl, en met name de loftverlichting, is daar een directe bevestiging van.

Het midden van de vorige eeuw is de tijd van zijn verschijning, toen in Amerika, vanwege het snel duurder wordende land in het centrum van steden, grote industriëlen hun gebouwen verlieten en naar de buitenwijken verhuisden, en het lege pand werd ingenomen door mensen met creatieve beroepen die leven aan deze richting gaven.

Dus wat is Loft?

Enorme zolderkamers en productieruimtes die geen enkel teken van renovatie vertoonden, plafonds van meerdere meters, een minimum aan meubilair, ruwe wanddecoratie, uitstekende ventilatie- en verwarmingsbuizen en maximaal enorme ramen.

In onze tijd groeit de populariteit van deze stijl exponentieel. Interesse ervoor wordt getoond door zowel gestileerde cafés, kunstgalerijen, commerciële gebouwen als eigenaren van studio-appartementen en gewoon mensen die van deze stijl houden en de mogelijkheid hebben om deze op hun grondgebied toe te passen.

Details in het hok die er toe doen

Tegen de achtergrond van alle pracht en praal van het hok speelt verlichting een belangrijke rol, die gecombineerd moet worden met dit interieur. Grote lege ruimtes kunnen worden gevuld met constructies met zeer gewaagde ontwerpen. Armaturen gemaakt van ruw glas of metalen materialen, een oude schijnwerper of straatlantaarn en zelfs een houten drijfhout passen perfect in een kamer in loftstijl.

Alles wat voor een lange tijd absoluut niet nodig is, kan worden toegepast en een hoogtepunt worden. Een oude houten emmer, een gebogen aluminium pan, een karrenwiel en zelfs een eenvoudig blikje kunnen een meesterwerk zijn! Het mooie van deze stijl is dat er geen grenzen zijn aan fantasie …

Vervolgens zullen we proberen erachter te komen wat retroverlichting echt betekent. Een voorwaarde voor de loftstijl is een groot aantal lampen die zowel in de speciale ruimte als in de gemeenschappelijke ruimte worden gebruikt. Een verscheidenheid aan allerlei soorten lampen met en zonder lampenkappen, pendel- en loftlampen en overhead-, vloer- en wand-, tafel- en nachtkastjes, vaak gebruikt in een absoluut onvoorspelbaar contrast met dingen, dit geeft aanleiding tot de geest van vrijheid die deze stijl met zich meebrengt.

Een van de belangrijkste kenmerken van Loft-verlichting is zacht, rijkelijk warm licht, dat direct een sfeer van rust en gelukzaligheid, comfort en gezelligheid creëert. Een belangrijke rol hierin wordt gecreëerd door Loft-lampen, die zowel een apart element zijn van deze stijl als het uiteindelijke beeld van een Loft-lamp. De Loft-lamp onderscheidt zich van gewone lampen door een betoverende prestatiestijl. Dergelijke lampen creëren mysterie en romantische sfeer.

Loft-stijl in het interieur van appartementen

Door de absoluut onbeperkte vrijheid van zelfexpressie kan de Loft-stijl de harten van duizenden mensen veroveren en de gevestigde basis in het interieurontwerp overschaduwen. De belangrijkste vereiste voor verlichting in de Loft-stijl is eenvoud en een vlucht van verbeeldingskracht. De sfeer van creatieve avonden en garagesongs met gitaar zal bijdragen aan een verrassend gezellig en origineel interieur.

Ga ervoor! Wees niet bang om te creëren, en wees er zeker van dat vrijheid ons met vreugde begroet bij de ingang.

huis te koop oostduinkerke

https://be.propenda.com