DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Deze duurzame kledingwinkel uit Utrecht is een kei in damesmode

Ben je op zoek naar dé perfecte outfit om de show te stelen op kantoor, in een restaurant of tijdens een avondje stappen in een discotheek? Ga dan zeker eens langs bij de duurzame kledingwinkel LIVStores in hartje Utrecht en ontdek de mooiste damesmode. De eigenares en de medewerkers staan met veel plezier klaar met deskundig stijladvies.

Unieke en authentieke damesmode zijn te koop in deze hippe winkel

Doordat deze hippe, duurzame kledingwinkel in hartje Utrecht nauw samenwerkt met voornamelijk Europese en Nederlandse ontwerpers kan je er vanuit gaan dat al de damesmode in deze winkel authentiek en uniek zijn. Ze komen niet uit een fabriek waarin ze in grote mate worden geproduceerd, maar komen rechtstreeks uit de naaiateliers van de ontwerpers. Bovendien kan je voor elke evenement of elke speciale gebeurtenis, zoals een verjaardag bijvoorbeeld, ook terecht bij deze duurzame kledingwinkel uit Utrecht! Aarzel dus zeker niet en breng een bezoekje aan deze boetiek met de mooiste damesmode uit Utrecht!

Verschillende toonaangevende modemerken

In deze kledingwinkel in hartje Utrecht kan je terecht voor prachtige toonaangevende modemerken die bovendien werken met duurzame materialen bij de productie van hun damesmode. Bekijk hier een greep uit het assortiment van modemerken die deze duurzame kledingwinkel uit Utrecht verkoopt:

 

–          D’ Etoiles Casiope: een tijdloos basislabel dat kwaliteit garandeert voor de damesmode die deze winkel in Utrecht verkoopt.

–          Irma Borgsteede Wearable Art: unieke designeritems vervaardigt uit restpartijen stof, zeer duurzaam dus.

–          Elements of Freedom: duurzaamheid en een vrouwelijk kant met een perfecte pasvorm.

–          En nog veel meer…

Laat je stylen in deze trendy winkel

Bovendien helpen de eigenares en de medewerkers van deze trendy duurzame kledingwinkel in Utrecht jou graag indien je stijladvies wilt. Ze zijn gepassioneerd door damesmode en staan daarom in hun winkel in Utrecht met veel plezier voor u klaar. Kijk op de website voor de contactgegevens van deze expert in mode!