DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Waarom moet u kiezen voor deze kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel

Wilt u nog eens voor een nieuw look gaan? Dan zoekt u uiteraard naar een goede kapper met scherpe prijzen. Die combinatie is vandaag de dag helaas moeilijk te vinden. Veel kappers vragen te veel geld of knippen niet zoals het zou moeten. Woont u in Krimpen aan den Lek of omgeving? Dan heeft u geluk! Kapsalon Monique’s Hairfashion nabij Krimpen aan den IJssel heeft jarenlange ervaring én hanteert bovendien scherpe prijzen.  Lees verder en u ontdek het zelf!

Een knipbeurt tegen een scherpe prijs

Bij deze kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel kan zowat iedereen terecht voor een knipbeurt voor een eerlijke prijs. Wilt u als man uw haar laten enkel laten knippen door deze enthousiaste kappers? Dan kost u dat slechts €22,95! Voor vrouwen kost het €24,00 voor een normale knipbeurt. Wilt u uw haar als vrouw laten stylen of krullen, dan kost het u €37,00. Voor kinderen is het uiteraard nog goedkoper. Is het binnenkort uw grote dag? Dan wilt u er uiteraard op en top uitzien. Dit kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel heeft speciale bruidsknipbeurten in de aanbieding. Zo kunt u kiezen voor een speciaal bruidskapsel, een combinatie van bruidskapsel en make-up of een arrangement voor u als bruid en twee andere gasten. Laat uw bruidskapsel aan deze ervaren kappers over en verras uw toekomstige man.

Geniet van een kapsel op maat

Wilt u dat uw haar écht eens volgens uw wensen geknipt wordt en dat voor een degelijke prijs? Dan moet u bij deze kapper uit Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel zijn. Dankzij hun ervaring in het knippen bij mannen, vrouwen en kinderen kan iedereen bij hen terecht. In hun kapsalon wordt u overigens ontvangen door enorm vriendelijke medewerkers. Zo voorzien ze telkens een heerlijk kopje thee of koffie bij het wachten. Dankzij hun enthousiasme kunt u niet anders dan met een lach hun kapsalon te verlaten.

https://moniqueshairfashion.nl/