DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in Den Bosch die zorgt dat uw haar goed zit

Laat uw haar knippen door een kapper van Hair & Looks in Den Bosch, Noord-Brabant. Dan bent u gegarandeerd van haar dat goed zit. Een frisse coupe zorgt voor een boost voor uw uitstraling en uw zelfverzekerdheid. Wilt u uw haar laten kleuren, knippen, wassen of wilt u haarwerk uitkiezen? Schroom dan niet om een vakkundige kapper van het team in Den Bosch om advies te vragen over haarbehandelingen en haarwerken. Zij hebben jarenlange ervaring met verschillende technieken en weten precies welke trend er op dit moment helemaal hip zijn.

Laat krullen knippen door dé professionele kapper in Den Bosch

Misschien heeft u er wel van gehoord. Een bepaalde manier van knippen dat er voor zorgt dat uw krullen beter zichtbaar zijn. Het is een andere manier van knippen dan hoe steil haar geknipt wordt. Sinds 2017 zijn alle kappers van Hair & Looks gespecialiseerd in het knippen van krullen. Het haar wordt hierbij in bundels geknipt. Op deze manier heeft het alle ruimte om in model te vallen. De zwaartekracht wordt weggehaald en er komt meer veerkracht in. Door uw haar per bundel te knippen zien de kappers precies hoe uw haar valt en hoe het geknipt moet worden. Ook bij een uitgezakte permanent kan deze techniek worden gebruikt om uw krullen nieuw leven in te blazen.

Veel zorg en aandacht bij het aanmeten van haarwerken in Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele en laagdrempelige mogelijkheid om haarwerken in Den Bosch aan te laten meten? Het team van Hair & Looks in Den Bosch, Noord-Brabant, biedt u alle tijd, zorg en aandacht die u nodig heeft. Met u worden er tien tot vijftien haarwerken op kleur en model voor u uitgezocht en besteld. Al na drie tot vijf werkdagen kunt u de gekozen haarwerken komen passen. Vervolgens wordt het gekozen haarwerk volledig aangepast naar uw wensen aangepast en op maat gemaakt. Deze diensten zijn allemaal bij het haarwerk inbegrepen.