DVD Select
Image default
Bedrijven

Een 24 uurs elektricien, ideaal voor storingen op onhandige tijdsstippen

Net avonddienst gehad in het ziekenhuis of je hebt de volgende dag een verjaardagsfeest. Je elektra kan soms op de meest onhandige tijdstippen uitvallen. Wat het tijdstip ook mag zijn je elektra geeft bijna nooit een waarschuwing dat er iets aan de hand is en schakelt gewoon uit. Gelukkig is het soms mogelijk om zelf een storing op te lossen maar dit is zeker niet aan te raden. Wat de meeste elektriciens aanraden is om een 24 uurs elektricien te bellen om snel van je probleem af te komen.

Bel een 24 uurs elektricien op onhandige tijdstippen om van je storing af te komen

Hoewel een storing soms zelf op te lossen is, is dit niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld als het een plaatselijke of regionale stroomstoring is in plaats van een storing bij jou in huis. Als je wilt weten wat voor storing het is dan kan je dit altijd nagaan bij de buren. Wanneer je buren wel stroom hebben dan is het een probleem bij jou in de woning en dan is het aan te raden om contact op te nemen met een elektricien. Een 24 uurs elektricien die gespecialiseerd is in het oplossen van stroomstoringen is ideaal om te bellen wanneer je last hebt van een stroomstoring op een onhandig tijdstip. Deze elektriciens zijn als het ware 27/4 bereikbaar voor al je stroomstoringen met spoed. Als je snel van je stroomstoring af wilt komen dan moet je contact opnemen met deze spoeddienst, een elektriciens kan vrijwel direct je kant opkomen en zo ben je snel van je storing af.

Hoe ontstaan stroomstoringen?

Een stroomstoring kan op meerdere manieren maar de meest voorkomende manieren zijn toch wel storingen door overbelasting, ouderdom of schade. Overbelasting van de groepenkast treedt op als er teveel apparaten zijn aangesloten op het elektrische netwerk. Hierdoor moet de groepenkast meer stroom leveren dan dat hij eigenlijk kan en valt dus uit. Wanneer de groepenkast last heeft van ouderdom neemt de kwaliteit ook af, hierdoor kan de groepenkast dus ook minder stroom aan dan eerst. De kans dat hierdoor overbelasting optreedt wordt dan ook met de jaren steeds groter. Beide oorzaken van een stroomstoring zijn vrijwel niet te voorkomen. Door het juiste onderhoud kan je er wel voor zorgen dat een stroomstoring langer buiten de deur blijft. Ook schade kan een stroomstoring veroorzaken en dit komt ook vaak door ouderdom en slijtage, dit is ook niet te voorkomen.