DVD Select
Image default
Bedrijven

Beveco biedt innovatieve oplossingen voor alarmopvolging

Beveco is een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve beveiligingsoplossingen voor bedrijven en instellingen. Het is opgericht in 2005 en heeft sinds die tijd een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in de beveiliging. Beveco biedt dan ook een breed scala aan beveiligingsdiensten, waarbij ze werken met geavanceerde technologieën onder leiding van een team van ervaren beveiligingsexperts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.  

Waarom is alarmopvolging belangrijk? 

Alarmopvolgingis een essentieel deel van iedere goede beveiligingsstrategie. Wanneer er een alarm afgaat is het van groot belang dat er aan de hand hiervan actie ondernomen wordt om de mogelijke schade zoveel mogelijk te beperken. Bij snelle reactie bestaat zelfs de kans dat de daders direct opgespoord worden. Veel bedrijven hebben echter niet de middelen of de expertise om alarmopvolging te kunnen bieden, waardoor er kostbare tijd verloren gaat voor er een reactie is, en de schade toeneemt.  

Hoe werk alarmopvolging bij Beveco? 

Wanneer er een inbraak- of brandalarm afgaat, wordt dit automatisch doorgestuurd naar een beveiligingssysteem van Beveco, die dit doorstuurt naar de alarmcentrale. Daar staat een team van beveiligingsexperts klaar om actie te ondernemen. Het team van Beveco kan in real-time de situatie in het oog houden via de beveiligingscamera’s op locatie. Wanneer er sprake is van inbraak of brand worden direct de juiste hulpdiensten ingeschakeld.  

De voordelen van Beveco’s alarmopvolging 

Het alarmopvolgingssysteem van Beveco biedt een aantal verschillende voordelen voor bedrijven en instellingen:  

  1. Snelle reactietijd – 24/7 paraat en altijd directe opvolging bij een alarmmelding 

  1. Minder schade – kans op diefstal en vandalisme wordt verminderd 

  1. Kostenbesparend – stelt bedrijven in staat om eigen beveiligingspersoneel te verminderen of zelfs volledig los te laten 

  1. Betrouwbare dienstverlening – betrouwbare dienstverlening in alarmopvolging. Beveco heeft een uitstekende reputatie als één van de meest betrouwbare beveiligingsbedrijven van Nederland 

Kortom, Beveco biedt oplossingen aan voor alarmopvolging die innovatief zijn en gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Door Beveco in te schakelen kies je voor de beveiliging van je eigendommen en de veiligheid van je werknemers en klanten. Dankzij de snelle reactietijd en betrouwbare dienstverlening van Beveco kunnen bedrijven die zich hierbij aansluiten met een gerust hart de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Zij hoeven zich in de tussentijd geen zorgen te maken over de veiligheid van hun pand of over de veiligheid van hun mensen, want die zijn in de goede handen van Beveco. 

https://www.g4s.com/nl-nl/alarmopvolging