DVD Select
Image default
Film

Er mooier uitzien

Het maatschappelijke beeld van vandaag is heel erg ingesteld op jonge mensen. Ouder worden wordt voor mensen dan ook als vervelend ervaren. Ouder worden betekend dat je er ook ouder uit gaat zien en er ouder uit zien betekend dat je een nadeel hebt als je voor functies solliciteert waar je er representatief uit moet zien. Ook neemt als je ouder wordt over het algemeen de partnerkeuze af.  

Om deze redenen willen sommige mensen er langer jong uit zien. Om er langer jong uit te zien gaan ze dan naar de plastische chirurg. De plastische chirurg zorgt er dan vaak voor dat mensen er langer jong uit blijven zien. Steeds meer vrouwen en mannen gaan daardoor de laatste jaren naar de plastische chirurg. Hiervan is het overgrote deel vrouw.  

De twee meest gedane behandelingen in de plastische chirurgie is de borstvergroting en de ooglidcorrectie bovenoogleden. Een bovenooglidcorrectie zorgt ervoor dat je er frisser uit gaat zien en dat je minder moe lijkt. Een borstvergroting of borstverkleining zorgt ervoor dat een vrouw borsten krijgt waar zij zich meer bij thuis voelt. Uit onderzoek blijkt dat het voor het zelfbeeld van de vrouw niet uitmaakt of ze een borstvergroting of borstverkleining laat doen. De vrouw is alleen wel meer tevreden over haar borsten. En zo willen steeds meer vrouwen een borstvergroting laten doen. 

Als je een borstvergroting wilt laten doen en je vindt de prijs niet zo belangrijk dan kun je de borstvergroting bij elk kliniek laten doen. Als je echter geen cent meer wilt betalen dan nodig dan je het beste een borstvergroting laten doen bij het kliniek Faceland. Het voordeel van Faceland is dat ze niet op A-locaties zitten, waardoor ze hun diensten veel goedkoper kunnen aanbieden dan andere klinieken. Ook heeft Faceland geen twee secretaresses of hele dure koffie bij de ingang. Dat maakt dat Faceland op dit moment als enige kliniek die voor minder dan vijfentwintighonderd euro haar diensten kan aanbieden.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Op tv in 2014-2015

Films en muziek gratis downloaden

Trouwvideo’s | Hoe maak je de perfecte trouwvideo?