DVD Select
Image default
Film

Op queeste naar de perfecte kerstboom

It’s the most wonderful time of the year is een uitspraak die vaak toegepast wordt op de kerstperiode. Het is namelijk een moment van licht in de donkere dagen van december en doorbreekt de kou, die deze periode met zich meebrengt. Ook genieten we van het gezelschap van elkaar en we verwennen elkaar met cadeautjes. De lampjes gaan aan en de kaarsjes lichten op. Bovendien wordt het hele huis versierd van binnen en buiten, waarbij de kersboom uiteraard onmisbaar is. Desondanks zien we ook vaak op tegen de periode voorafgaand aan kerst, want we moeten van alles in huis halen. We beginnen aan een eindeloze boodschappenlijst en stellen de zoektocht naar de ideale kerstboom maar al te graag uit. Wat nu?

Die jaarlijkse queeste naar de perfecte boom in huis tijdens kerst hoeft zich gelukkig niet langer meer te herhalen. Xmasdeco heeft namelijk dé oplossing: het bestellen van een kant en klare kerstboom. Al jaren verafschuwen we de fantasieloze kunstkerstbomen, waarvan de gifgroene kleur ons niet aanstaat en de structuur van de takken te wensen overlaat. Echter, The Xmas Designers wilden daar verandering in brengen, zodat iedereen kan genieten van de perfecte kerstboom zonder jaarlijks stad en land af te hoeven zoeken. Nu hoef jij maar één keer die zoektocht te beginnen, waarna je ieder jaar kan genieten van die o zo mooie kerstboom.

De kerstbomen van Xmasdeco zijn in verschillende varianten uitgevoerd, waardoor je de keuze hebt uit verschillende kunstbomen. Geniet bijvoorbeeld van een kunstkerstboom met sneeuw of versier de boom zelf met allerlei verschillende kerstballen en lampjes. Op die manier maak jij de kunstkerstboom eigen en maak jij ieder jaar weer een unieke kerst mee! Wacht dus niet langer, maar haal jouw kunstkerstboom in huis zonder uren te hoeven struinen op zoek naar de perfecte boom.

https://www.xmasdeco.nl/