DVD Select
Image default
Financieel

Een persoonlijke lening verslaat een saldo overdracht kaart in deze situatie

Ontdek hoe u kunt beslissen welke tool voor het afbetalen van schulden het beste voor u is.

Wanneer u probeert te betalen van schulden af, kan het verlagen van uw rentevoet een grote hulp zijn. En er zijn een paar tools die die mogelijkheid bieden, waaronder saldo-overdrachten en persoonlijke leningen.

Saldo-overdrachten omvatten het overboeken van het saldo van bestaande schulden naar een creditcard die gedurende een bepaalde tijd een promotie rente van 0% biedt. periode. Bij de meeste saldo-overdracht kaarten moet u een kleine vergoeding voor saldo-overdracht betalen, maar het 0%-tarief maakt deze optie nog steeds erg aantrekkelijk.

Als u daarentegen een persoonlijke lening afsluit, heeft uw tarief zeker gewonnen niet 0% zijn. Het is echter waarschijnlijk lager dan de standaard APR voor creditcards of het tarief dat u krijgt bij veel andere soorten leningen.

In sommige gevallen kunnen saldo-overdracht kaarten de betere keuze zijn, omdat u misschien rente volledig kunnen vermijden. Maar hier https://bkrminilening.nl/ is een situatie waarin persoonlijke leningen de beste optie zijn.

Als een persoonlijke lening een betere keuze is dan een saldo overdracht kaart voor schuld consolidatie

Persoonlijke leningen en saldo overdrachten kunnen beide zijn nuttige hulpmiddelen als u schulden aflost. Een persoonlijke lening is echter waarschijnlijk de betere keuze als u er lang over gaat doen om uw lening terug te betalen. Het promotietarief op een saldo-overdracht kaart duurt maar zo lang, en als u meer tijd nodig heeft, kan een persoonlijke lening de beste keuze zijn.

In veel gevallen, wanneer u een saldo overboekt,’ U profiteert slechts ongeveer een jaar van het 0%-tarief, hoewel sommige kaarten dit iets langer bieden. Zodra die tijd om is, moet u de volledige creditcard rente betalen. En dat kan erg hoog zijn, afhankelijk van de voorwaarden van de creditcard.

Misschien heb je plannen om het saldo opnieuw over te boeken wanneer het promotietarief afloopt, maar dit is niet altijd mogelijk. Mogelijk komt u niet in aanmerking voor een andere saldo-overdracht kaart. En zelfs als je de schuld weer kunt verplaatsen, moet je daarvoor nog een vergoeding betalen.

Als je niet met die onzekerheid wilt omgaan, kun je misschien liever voor een persoonlijke lening gaan .

Een persoonlijke lening geeft u meer zekerheid

Als u wordt goedgekeurd voor een persoonlijke lening met een vaste rente, heeft u gedurende de hele looptijd van de lening dezelfde rentevoet. Uw maandelijkse betalingen zullen niet veranderen en uw tarief zal na een bepaald aantal maanden niet stijgen. Uw geldschieter zal u in het begin ook het totale bedrag vertellen dat het zal kosten om uw schuld te betalen. En aangezien persoonlijke leningen een vaste aflossingstermijn hebben, weet u ook precies wanneer u klaar bent met het aflossen van de lening.

Dit zijn belangrijke voordelen ten opzichte van een saldooverdrachtskaart. Het 0%-tarief kan zwaarder wegen als u er zeker van bent dat u het saldo binnen een kort tijdsbestek kunt betalen. Als dat niet het geval is, is het meestal niet de moeite waard om het risico te nemen op een saldo overdracht. Overweeg in plaats daarvan rond te shoppen voor persoonlijke leningen. Als u in aanmerking kunt komen voor een lening tegen een concurrerend tarief, is het misschien de beste keuze om uw rentelasten te verlagen en uw schulden af te betalen. Om voor het beste tarief te kiezen kunt u kijken op https://zonder-bkr-lenen.com/. Hier worden wat verstrekkers en tarieven op een rij gezet voor u.

 

https://zonder-bkr-lenen.com/leningen/400-euro-lenen/