DVD Select
Image default
Financieel

Snel inzicht in de LCC van al jouw bouwprojecten

De LCC is een ontzettend belangrijke parameter om te bepalen of jouw project op de meest kostenefficiënte manier gebouwd gaat worden. Voor veel projectontwikkelaars en (onder)aannemers is het erg lastig om een compleet beeld van de mogelijkheden te hebben, zonder de beschikbare kennis van alle mogelijke gebieden. Door gebruik te maken van de innovatieve app om LCC-berekeningen te maken, heeft Life Cycle Vision uit Delft het speelveld een stuk eenvoudiger gemaakt. Geef simpelweg de verschillende randvoorwaarden en parameters op, waarna het model snel uit de app rolt. Dan weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je winst kunt maken! 

Er zijn meerdere redenen om deze innovatieve app te gebruiken

Ben je klaar voor een nieuwe manier van werken, waarbij je de LCC niet meer handmatig hoeft te berekenen? De app van Life Cycle Vision is de beste manier om de LCC te berekenen. Enkele redenen:

  • Binnen vier stappen heb je een complete berekening
  • Geschikt voor alle fases in het bouwproces: ontwerp, realisatie en exploitatie
  • Te gebruiken met én zonder installatiekennis
  • Omvat zowel gebouw- als gebruikersinstallaties
  • Alle installaties zijn beschikbaar van verschillende disciplines

Ontdek alle mogelijkheden zelf tijdens een gratis demoweek

Wil je liever zelf ontdekken hoe de app van life Cycle Vision uit Delft werkt voor berekeningen van de LCC? Deze specialisten bieden je de mogelijkheid om een week lang gratis de app uit te proberen in de vorm van een demo. In de demo zijn alle functies beschikbaar en krijg je dus echt een goed beeld van de disciplines die allemaal samenkomen. De demo vraag je eenvoudig aan via de website. Heb je nog vragen over het berekenen van de LCC, het gebruik van de app of andere opmerkingen? De specialisten van Life Cycle Vision helpen je graag verder. De contactgegevens staan vermeld op de website. 

Gerelateerde artikelen

In Deventer voor al je administratie

Belastingadviseur in Oldenzaal voor al het belastingwerk