DVD Select
Image default
Internet

Bespaar tijd en geld door een Managed Service Provider in te schakelen

Als bedrijf wilt u natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Voor veel bedrijven houdt dit in dat ze ervoor zorgen dat hun medewerkers altijd en overal kunnen werken aan hun documenten. Zeker in de tijd voor nu is dit voor veel medewerkers ook een vereiste. Een Managed Service Provider kan u hierbij helpen door het creëren van een online werkplek, ofwel een cloud werkplek, voor u en uw collega’s. Een Managed Service Provider zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt en dat de online omgeving naar wens wordt ingericht. Zij zorgen ervoor dat alle software die u nodig heeft up-to-date blijft en probleemloos blijft draaien.

Altijd en overal bij uw documenten

Wanneer u ervoor kiest om een Managed Service Provider een cloud werkplek te laten creëren, levert u dat als bedrijf diverse voordelen op. Het grootste voordeel is dat u altijd en overal kunt werken. Op deze manier zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers niet vast zitten aan het kantoor, maar ook thuis, bij een klant of op een andere locatie kunnen werken. Dit houdt in dat uw bedrijf flexibeler wordt en veel tijd wint. U hoeft alleen een goede internetverbinding te hebben en u kunt direct bij uw documenten. Een ander voordeel is dat uw documenten altijd veilig opgeslagen worden in de cloud.

Ervaar de expertise van een uitstekende servicedesk

Wanneer u gaat voor een cloud werkplek, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. Cloudiction is een Managed Service Provider met jarenlange ervaring en zij weten precies wat er moet gebeuren zodat u optimaal ontzorgd wordt. Daarnaast hebben ze ook een uitstekende servicedesk waarmee u persoonlijk contact heeft bij vragen of als u meer informatie wilt over uw werkplek. Hun gecertificeerde professionals zorgen voor een cloud werkplek waar u samen met uw collega’s snel aan de slag kunt. Bij vragen kunt u vooraf altijd contact met een van hun specialisten opnemen.