DVD Select
Image default
Electronica en Computers

Ga digitaal door uw archief te digitaliseren

Werk digitaal en laat uw archief scannen en digitaliseren. Twijfelt u al een tijdje of u wel digitaal wilt gaan werken? Aarzel niet langer en geniet van alle voordelen van het digitaal werken. Als u digitaal werkt, dan bespaart u veel op ruimte. U heeft immers geen stapels papieren in dozen meer liggen. Digitaal werken uw medewerkers ook aanzienlijk efficiënter dan wanneer ze op papier moeten werken. Maar wie laat u uw archief scannen en digitaliseren? U wilt natuurlijk een betrouwbare partij inschakelen. Het gedigitaliseerde archief moet ook juridisch geldig zijn. GMS is een specialist uit Sliedrecht die al jarenlang verschillende organisaties helpt hun archieven te digitaliseren. Ze hebben bijvoorbeeld Heineken en BP al geholpen. Laat hen u ook vooruit helpen!

Wat doet deze specialist voor mij?

Ze scannen en digitaliseren uw archief natuurlijk, maar ze helpen deze ook optimaliseren. Zo gaat u er nog meer op vooruit. Ze nemen een adviserende rol op zich. U kunt altijd vragen stellen en zij kijken mee met uw processen en of deze efficiënter ingericht kunnen worden. Welk beter moment is er nu dan wanneer het archief gedigitaliseerd wordt? Wanneer u deze experts inschakelt, inventariseren ze uw archief, maar ook uw wensen en eisen. Ze krijgen een compleet beeld van uw situatie. Dan maken ze een plan van aanpak en presenteren deze aan u. Vindt u deze goed? Dan gaan ze aan de slag en scannen en digitaliseren ze uw archief. Als dit gedaan is, werkt u compleet digitaal! Natuurlijk vindt er een nabewerking plaats om het archief aan uw wensen en eisen te laten voldoen.

Bespreek de mogelijkheden met de professionals

Een archief scannen en digitaliseren is niet zo eenvoudig als het klinkt. Er komt veel bij kijken. Daarom is het aan te raden om de mogelijkheden met professionals te bespreken. Wilt u weten wat GMS voor u kan doen? Neem dan eens contact met ze op en ze helpen u graag op weg. Ze adviseren u over de beste aanpak en helpen u tot het meest optimale resultaat te komen.  

https://gmsnl.com/

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt Excel?

Lever uw telefoon ter reparatie in bij deze specialist in Den Haag

Wat u moet weten over kinderen en de gevolgen van buitensporig televisie gebruik