DVD Select
Image default
Media

Achteruitrijcamera’s voorkomen gevaarlijke situaties

Achteruitrijcamera’s zijn de uitkomst voor zichtoptimalisatie in het verkeer. Elke vrachtwagenbestuurder heeft te maken met een dode hoek en iemand die met een caravan rijdt, weet als geen ander hoe moeilijk het is om de caravan op de juiste manier te koppelen aan de trekhaak. In deze situaties is het dus uitermate handig om te beschikken over een achteruitrijcamera, die je in de gelegenheid stelt om zicht te krijgen op de situatie waar je anders geen zicht hebt. Van Zwitseland deelt in dit belang en heeft een groot scala aan achteruitrijcamera’s ontwikkeld.

Verkeersveiligheid staat bij ons voorop, net als bij iedere weggebruiker. In veel gevallen van schade of ongeval kon de situatie voorkomen worden door een kleine aanpassing aan het voertuig zelf. Een waeco camera of derde remlicht had het verschil kunnen maken in een situatie met fatale afloop. Niet alleen vrachtwagengebruikers, caravanfanaten of ambulancemedewerkers maken gebruik van achteruitrijcamera’s, maar ook tractoren en boten moeten vaak voorzien worden van aanvullende camera’s. Gebrek aan zicht ligt namelijk niet altijd aan een dode hoek, maar kan ook ontstaan door de manier waarop een voertuig in elkaar steekt. Met een kabeltje kan de achteruitrijcamera eenvoudig gemonteerd worden, waardoor het zicht in één keer geoptimaliseerd is. Wil je graag beschikken over de laatste technologie? Dan bieden wij ook draadloze achteruitrijcamera’s, die net zo makkelijk te monteren zijn.

Wij vinden veiligheid in het verkeer het belangrijkste wat er is en zien vaak gelijk al waar het probleem zich bevindt in een gevaarlijke situatie. Van Zwitserland weet door ervaring en kennis precies hoe zichtproblemen in het verkeer verholpen kunnen worden en denken daarom graag met je mee. Specialistisch advies kun je altijd van ons verwachten en is één van de punten waardoor wij een geliefde, betrouwbare partner zijn voor wat betreft voortuigveiligheid.

https://www.vanzwitserland.nl/