DVD Select
Image default
Media

Ga de uitdaging binnen het maatschappelijk domein aan!

Wil jij het verschil maken in het maatschappelijk domein? Neem dan een kijkje op de website van Professional Partners! Wij vervullen een spilfunctie op de arbeidsmarkt, waarbij wij de werkgevers en werknemers met elkaar in contact laten komen. Allereerst krijgen wij een opdracht binnen van instanties of gemeentes, waarna wij in ons eigen netwerk gaan kijken naar geschikte kandidaten. Na de werving vindt een kwalificatieronde plaats en vervolgens word jij voorgesteld aan je nieuwe werkgever! Zie jij een baan in het sociaal domein zitten, waarbij je hét verschil kan maken in mensenlevens? Neem contact op met Professional Partners en ontdek wat wij allemaal voor jou te bieden hebben.

Het maatschappelijk domein is zeer dynamisch. Gemeentes en welzijnsorganisaties krijgen dagelijks te maken met mensen die met moeite mee kunnen draaien in de samenleving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personen die onder de wet maatschappelijke ondersteuning vallen, zodat zij zelfstandig kunnen blijven wonen met externe hulp. Daarnaast behoren ook mensen die een beroep doen op schuldhulpverlening tot deze groep, omdat zij niet meer in hun levensonderhoud kunnen voorzien door de oplopende schulden. Verder kun je bij het maatschappelijk domein denken aan arbeidsongeschikten of werkenden, die aangepaste werkzaamheden verrichten. Voor al deze mensen kun jij aan de slag gaan! Wij tonen je onder andere vacatures gemeenten, zoals een vacature schuldhulpverlening. Ook bieden wij jou verschillende opleidingsmogelijkheden middels workshops en masterclasses, zodat jij optimaal opgeleid wordt tot een ware professional in het vakgebied.

Sta jij ook open voor nieuwe uitdagingen binnen het maatschappelijk domein? Wil jij graag iets betekenen voor de medemens en kun jij je goed inleven in andermans problemen, waarbij jij dé oplossing kan bieden die het verschil kan maken? Kijk jij verder dan je neus lang is? Bekijk dan de website van Professional Partners voor alle mogelijkheden.

http://professionalpartners.nl/