DVD Select
Image default
Media

Droom weg in jouw Zweedse tuin

Wie verlangt er niet naar uitzicht op het Zweedse, dromerige landschap? De houten huizen staan midden in grote, groene bossen, waar je urenlang van kan genieten. Wandelend tussen de hoge bomen beland je plotseling bij een enorm blauw meer, waarin je de vissen kan zien zwemmen. Je slaakt een zucht en kijkt over het water naar de overkant, die gevuld wordt door houten blokhutten, huizen en schuurtjes. Je staat versteld van de verfkwaliteit en hoopt zelf vurig dat je datzelfde resultaat zou kunnen bereiken met jouw houten tuinhuisje thuis.

Lijkt jou dit een té idyllisch beeld van een achtertuin? Dan heb je het mis, want Moose Färg heeft het mogelijk gemaakt om dit Zweedse landschap na te bootsen in de achtertuin! De houtbeits van Moose Färg is gebaseerd op het Zweedse recept voor houtverf, waaraan verschillende natuurlijke oliën toegevoegd worden. Dit vormt zo de basis voor vochtregulerende verf, waardoor je kan genieten van een langdurig resultaat. Niet langer bladdert jouw houtverf jaarlijks van het tuinhuisje af of kun je opnieuw beginnen met de schutting verven. Daarnaast geef jij een échte Zweedse draai aan jouw tuin door de meubels te verven met pastelkleuren verf, waar de Zweden bekend om staan. Ga jij voor babyblauw of kies je eerder voor een matgele kleur? Moose Färg biedt jou een ruime keus uit het kleurenpalet, waardoor er voor ieder wat wils is.

Ga jij binnenkort aan de slag met het verven van de schutting, tuinhuis, blokhut of meubels? Voor ieder houten oppervlak heeft Moose Färg de juiste houtverf in huis. Kies voor een kleur en verf die bij jou past en blaas jouw tuin nieuw leven in! Op die manier kun jij een vakantie in eigen tuin realiseren en geniet jij van een langdurig verfresultaat. Wacht dus niet langer en stel jezelf de vraag: wanneer begin ik aan mijn verfproject?

https://www.moosefarg.nl/

Gerelateerde artikelen

De achteruitrijcamera als zichtoplossing in het verkeer

Webwinkels zijn onmisbaar in de nieuwe onlinewereld

Droom interpretaties door een medium