DVD Select
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging: een volledig aangepast systeem voor uw situatie

Het grote voordeel van mobiele afzuiging is dat u deze systemen kunt verrijden. Afzuiging is in veel werkplaatsen verplicht en er zijn strenge regels aan verbonden. Doet u dat niet goed, dan staat de gezondheid van uw personeel op het spel en dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Een vast afzuigsysteem, zoals lasdampafzuiging en slijpstof afzuiging, plaatst u op de plek waar dit nodig is. Die plaats hangt af van de inrichting van uw werkplaats. Soms wilt u werkzaamheden van locatie veranderen en dan moet uw afzuigsysteem mee kunnen verhuizen. Met mobiele afzuiging van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is dat nooit een probleem.

Flexibiliteit en veiligheid

Met mobiele afzuiging van deze specialist bent u niet meer beperkt tot een bepaalde locatie en kunt u las- en slijp werkzaamheden overal afzuigen. Dit gebeurt dan al bij de bron, dus de rook en schadelijke stoffen krijgen nooit de kans om de lucht in te gaan. Dat levert een flexibele en vooral veilige situatie op voor iedereen in de werkplaats. Dit bedrijf levert oplossingen aan voor industriële werkplaatsen in heel Nederland. U kiest bijvoorbeeld voor een verrijdbare unit met één of twee slangen of een vaste centrale unit met meerdere afzuigslangen. Ruimtelijke ventilatie is ook een optie bij dit bedrijf.

Er is altijd een systeem voor u

De voorbeelden die eerder genoemd zijn, geven u slechts een idee van de mogelijkheden die Lemtech Lucht- en Milieutechniek u aan kan bieden. Als u een verzoek heeft en vaste bronafzuiging of mobiele afzuiging nodig heeft, dan neemt u contact op met deze specialisten. Zij hebben ongetwijfeld een systeem dat bij uw specifieke situatie past. Dit doen ze voor bedrijven in heel Nederland en in allerlei branches. Met één installatie kunt u wel twaalf lassers tegelijkertijd afzuigen, zelfs op plekken waarvan u denkt dat dit niet mogelijk is. Neem daarom contact op met deze specialist en u zorgt ook voor optimale afzuiging op uw werkplaats.

https://www.lemtech.nl/