DVD Select
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom zou je Voice over IP reseller willen worden?

Voice over IP reseller worden

Voice Over Internet Protocol betekent spraak via het internet. Het is de technologie van nu die gesproken communicatie levert over IP-netwerken. Het is het nieuwe bellen, maar ook web conferenties houden, de telefooncentrale in de cloud, uw telefoonrekening drastisch omlaag brengen, chat, voicemail, fax naar email en overal bellen via apps. Hiervoor zijn wel een aantal belangrijke zaken nodig: een software gebaseerd SIP-telefoon-programma of een hardware gebaseerde VoIP telefoon. Voice over IP reseller worden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

IT resellers en Telecom resellers

Als VoIP reseller ben je niet alleen tussenpersoon, maar ook partner en op die manier gelijk ondernemer. Affiniteit met IP, telefonie en eigenlijk alles wat met internet te maken heeft is natuurlijk wel erg prettig. Algemene kennis van netwerken en ICT is een goed uitgangspunt. Training en eigen gebruik zal u snel vertrouwd laten worden met het product. Indien u een eigen onderneming heeft en dienstverlenend bent ingesteld bent u van harte welkom als Voice over IP reseller. Voice over IP reseller worden ligt dus voor u ook binnen handbereik. De reseller onderhoudt het contact met de klant, het is immers uw klant. Om deze reden is het wel fijn als u affiniteit met IT heeft.

U als VoIP reseller

Voice over IP reseller worden is ook iets voor u! Wat gaat u doen als VoIP reseller? Mensen enthousiast maken voor VoIP en passende abonnementen afsluiten. Vragen van uw klanten beantwoorden, met de hulp van de provider. Kijk goed naar uw eigen netwerk. Waarschijnlijk zitten daar al een heleboel klanten. Wie wil er nu niet goedkoper en efficiënter bellen?