DVD Select
Image default
Aanbiedingen

3 manieren om hout in je huis te verwerken

Je huis hoort een gezellige plek te zijn. Dit komt op verschillende manieren naar voren: niet alleen heb je het erg gezellig met elkaar, een enkele blik in je woonkamer is al genoeg om te zien dat het er gezellig is. Een manier om dit te doen, is door hout te verwerken in je huis. Hout straalt warmte uit, wat op zijn beurt weer gezelligheid uitstraalt. Wil jij weten hoe je hout implementeert, dan is deze blog precies wat je nodig hebt. We geven je drie manieren om dit te doen!

1. Tafel

Misschien wel de meest voor de hand liggende optie, is het gebruik van een houten tafel. Hoewel de houten tafel de laatste jaren een beetje uit de norm is verdwenen, zouden wij er niet raar van staan te kijken wanneer hij toch weer terugkomt. Waarom? Omdat de houten tafel enorm veel warmte meebrengt! Doordat de houten tafel makkelijk op maat te maken is, heb je zelf ook nog een zegje in hoe je de tafel onderdeel van je woning maakt. Kies jij voor een lange tafel om met z’n allen gezellig aan te eten, of kies je voor een kleinere tafel als centrum van je woonkamer?

2. Subtiele elementen

De kracht van hout is dat het niet per sé heel groot aanwezig hoeft te zijn om toch de toon te zetten. Zo kan hout in kleine elementen ook al bepalend zijn voor de sfeer. Deze elementen kunnen heel veel dingen zijn. Bedenk maar iets, en er is waarschijnlijk een houten variant van beschikbaar. We geven je een paar voorbeelden:

  • Onderzetters
  • Lampenstandaards
  • Krukjes
  • Handvaten

3. Vloer

Ben jij toch op zoek naar een houten element dat je hele huis met elkaar verbindt? Dan is de houten vloer eigenlijk een hele logische keuze. Een houten vloer geeft je huis niet alleen een warm, gezellig gevoel, maar zorgt ook voor een klassiek gevoel in je woonkamer. Door de rest van je huis hierop af te stemmen, zorg je voor één verwelkomend geheel, waarin gasten zich snel op hun gemak zullen voelen.

Wil jij de houten vloer onderdeel maken van je huis, neem dan eens een kijkje op de website van Bebo Parket! Hier vind je de perfecte vloer voor jouw huis, met de mogelijkheid om deze te laten leggen.