DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Kraaienpootjes bestrijden met botox

Op zoek naar een geschikte kliniek voor huidproblemen in Blaricum? Bij kliniek de Medici kunt u onder meer kraaienpootjes bestrijden met botox. U dringt de kraaienpootjes terug en krijgt er een mooiere, gladdere huid voor terug. Niet alleen kraaienpootjes worden hier aangepakt, ook andere kwaaltjes worden aangepakt. U vindt uiteenlopende producten en kunt genieten van een eerste (gratis) consult. Over het gebruik van peelings en injectables bestaan veel misverstanden. Juist daarom hecht de kliniek zo’n grote waarde aan zorgvuldig begeleiden en adviseren. Alle patiënten krijgen het advies dat ze verdienen. Er wordt hen niets aangesmeerd, er wordt uitsluitend geholpen met de problemen waar ze zelf mee aankomen. Voor kraaienpootjes is er botox. Botox kan helpen de huid weer jonger te laten lijken. Op basis van een eerste, persoonlijk gesprek worden uw vragen in kaart gebracht en beantwoordt.

Injectables en Peelings

Schoonheidskliniek kliniek de Medici doet er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen zich weer jong en mooi kunnen voelen. Kraaienpootjes worden met botox weggepoetst. Er zijn verschillende injectables die fijne lijntjes en rimpels behandelen en die de elasticiteit in het gezicht kunnen herstellen. Er wordt onder meer gebruikt gemaakt van Profhilo, Botuline toxine en Fillers. Ook is ZO Skin Health een veelgebruikte methode. Deze revolutionaire methode van huidvernieuwing is opgesteld door grondlegger Dr. Zein Obagi. Zijn methode helpt de huid zichzelf te verbeteren door hoge concentraties goede ingrediënten in de huid aan te brengen. Een peeling is een korte boost: een echte elastische oppepper voor de huid.

Kraaienpootjes en botox

Botox is een vorm van injectable die onder meer kan worden ingezet om kraaienpootjes mee te bestrijden. Bij de kliniek in Blaricum is botox een veel gebruikte methode. Kraaienpootjes en botox zijn als peper en zout, of liever: vuur en water – het water van de botox dooft het vuur van de kraaienpootjes. U kunt ook kiezen voor cryotherapie: het bevriezen van weefsel. Op deze manier kunnen meerdere huidaandoeningen worden aangepakt, waaronder ook wratten.

https://kliniekdemedici.nl/

Gerelateerde artikelen

Haal het beste uit je kapsel bij deze kapsalon in Vlaardingen

Probeer naast het merk Aunt Jackie ook haarproducten van Motion

Goede verzorging bij de kapper in Laren NH