DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Probeer naast het merk Aunt Jackie ook haarproducten van Motion

Sami Hair & Beauty Centre is gevestigd in Amsterdam. De fysieke winkel is te vinden in de Amsterdamse poort waar onder andere Novex, Palmers en Aunt Jackie haarproducten worden verkocht. Daarnaast zijn alle diverse haar- en huidproducten terug te vinden in de online webshop. Ook daar vindt u diverse producten van de beste merken, zoals Shea Moisture, Tgin, Red One en Motion. De Motion haarproducten geven weer leven aan duf en futloos haar. Ook beschermen de Motion producten uw haar tegen droog- en weerbarstigheid. 

De juiste haarproducten voor zijdezacht en glanzend haar

De Motion haarproducten zijn, net als de Aunt Jackie haarproducten, uitermate goed geschikt voor het behandelen van een droge hoofdhuid. Door de juiste producten en de juiste hoeveelheden te gebruiken zorgen de haarproducten ervoor dat uw haar weer soepeler, gladder en glanzender wordt. Dit komt mede door de vele voedende ingrediënten die in de haar- en huidproducten zijn verwerkt. Dit zijn onder andere ingrediënten, zoals panthenol, siliconen en glycerine vloeistof. Verder wordt er ook gebruik gemaakt van ingrediënten, zoals onder andere honing, Shea Butter, kokos-, avocado- en olijfolie om het allerbeste resultaat voor uw huid en haar te genereren.

De beste haarproducten, alleen van de allerbeste en kwalitatieve merken

De haarproducten van diverse merken, zoals Aunt Jackie, Palmers en Motion bestaan onder andere uit shampoos, conditioners, relaxers, hydraterende haarmaskers en haar- en stylinglotions. Alle haarproducten van bijvoorbeeld Aunt Jackie, Shea Moisture en Motion zijn niet alleen geschikt voor alle natuurlijke haartypen, maar ook voor mensen met extreem droog en beschadigd haar. De shampoos, conditioners en relaxers zorgen voor een rijke en intense behandeling en zorgen er ook voor dat uw haar makkelijk te stylen is. De oliën in de producten zorgen ervoor dat de pH-balans van uw haar wordt hersteld. Ook verzachten de producten en de oliën uw haar, wat het haar op deze manier ook makkelijk beheersbaar en doorkambaar maakt.

https://samihair.nl/

Gerelateerde artikelen

Professionele kapper in Amsterdam gezocht?

Haal het beste uit je kapsel bij deze kapsalon in Vlaardingen

Kies voor een personal shopper in Haarlem