DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Professionele gezichtsbehandeling bij een schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam

Veel mensen hebben wel eens last van huidproblemen in het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan acne, pigmentvlekken, couperose, rimpels of grove poriën. Bij Huidinstituut Callista, een ervaren huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam, krijgt u gegarandeerde de juiste behandeling om uw huidprobleem te verhelpen. Zij hebben voldoende ervaring en kennis in huis om de meest uiteenlopende behandelingen aan te bieden. Wilt u verzekerd zijn van een goed eindresultaat? Met behulp van de experts van Huidinstituut Callista heeft u binnenkort weer een mooie en gezonde huid om trots op te zijn. Zij zorgen in samenspraak met u voor een passende behandeling en geven deskundig advies voor uw huidprobleem.

De verschillende behandelingen voor uw huidprobleem

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen die eventueel geschikt kunnen zijn voor uw huidprobleem. Denk bijvoorbeeld aan micro needling met een dermapen, maar ook aan een OxyGeneo behandeling, cosmetische peelings, gezichtsontharing en meer. Welke behandeling het beste bij u past, wordt besproken in een intakegesprek. Hierin gaan deze experts met u in gesprek om een goed beeld te hebben van uw huidprobleem en de mogelijke technieken om dit probleem op te lossen en in de toekomst te voorkomen.

Permanente make-up laten aanbrengen

Bij deze schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam, nabij Gorinchem, kunt u uitstekend terecht als u een ontharingsbehandeling wilt starten of permanente make-up aan wilt laten brengen. Hierdoor hoeft u niet meer te scheren en/of geen make-up meer aan te brengen, wat u heel veel tijd gaat schelen in de toekomst. Bespreek de mogelijkheden van deze behandelingen met de experts van Huidinstituut Callista.

Bezoek deze huidexpert

Wilt u graag een behandeling starten om van uw huidprobleem af te komen? Neem dan contact op met deze huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam en kijk wat er mogelijk is in een persoonlijk intakegesprek. Heeft u nog andere vragen of bent u benieuwd naar alle behandelingen die ze aanbieden? Ga naar de website voor meer informatie.