DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Volg een cursus om een hair weave te bevestigen en te verven

Wil jij graag meer weten over haarextensions? De Hairweave Company biedt in samenwerking met HA!R een cursus aan waarin je veel leert over een hair weave, hoe je deze bevestigt, verft en bevestigt. Zo leer je over de meest veilige en unieke methode van hairextensions. Misschien word je wel de nieuwe Hair Artistic Professional in een van de salons van de Hairweave Company. Uiteraard kun je deze cursus ook volgen als je het gewoon leuk vindt om dergelijke cursussen te volgen. Na deze cursus is het mogelijk om in je eigen salon hair weaves aan te bieden en veilig te bevestigen bij je klanten.

Wat leer je over hair weaves tijdens deze professionele cursus?

Zoals eerder aangegeven, worden er een aantal dingen behandeld in de cursus. Je leert onder andere over de rubberen bevestiging van een hair weave. Deze bevestigingsmethode zorgt ervoor dat haar niet wordt beschadigd. Ook ziet het haarverlengstuk eruit als het eigen haar van de klant van jouw salon, waardoor het niet opvalt dat dit een verlengstuk is. Daarnaast leer je meer over hoe je hair weaves verft en de exacte verfkleuren met elkaar mixt, zodat de kleur hetzelfde wordt als de eigen haarkleur. En je leert om zelf lagen te weaven. Kortom je leert van alles in deze haarextensiescursus. En dat vanaf het lage bedrag van € 295,-!

Schrijf je snel in voor de cursus en bemachtig jouw plek

Meld je vandaag nog aan voor de cursus waarin je alles leert over een hair weave. Dankzij deze opleiding leer je alle kneepjes van het vak én laat je dames stralen die kiezen voor haarverlenging. Ontvang je liever eerst meer informatie over de cursus? Neem dan vooral contact op met de Hairweave Company of met opleidingsinstituut HA!R. Een van de medewerkers staat je graag te woord en beantwoordt met plezier al jouw vragen.