DVD Select
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bh met vulling

De voordelen van een bh met vulling

 

Iedere vrouw, heeft als het op een bh aankomt natuurlijk andere voorkeuren. Niet voor niets dat er natuurlijk ook tal van verschillende soorten bh’s op de markt zijn, aangezien iedere vrouw anders is. Eén van de veel voorkomende bh’s, dat is een bh met vulling. Niet zo gek natuurlijk, aangezien dat ook vaak het meest comfortabel aanvoelt. Om je een idee te geven welke voordelen een bh met vulling nu eigenlijk heeft, hebben we deze voor je op een rijtje gezet. Zo kun je helemaal zelf bepalen aan de hand van onderstaande of jij deze mening met ons deelt ja of nee. Uiteraard ben je hier zelf volledig vrij in, maar we hopen je op deze manier tot andere inzichten te laten komen, zodat je het simpelweg gewoon eens een keer probeert.

 

Mooiere vormen

 

Het maakt niet uit of je nu een normale bh, sport bh of fantasie bh draagt, een bh vulling heeft simpelweg een mooiere cupvorm. Logisch, want de stof is een stuk steviger, waardoor de kans op ribbels en eventueel indeuken natuurlijk een flink stuk kleiner wordt. Daarnaast zal je ook zien, dat wanneer je er een strak shirt overheen draagt, dit nog beter zichtbaar wordt, dan wanneer je een bh draagt zonder vulling. Kortom, zeker aan te raden dus!

 

Extra ondersteuning

 

Dat de juiste ondersteuning voor iedere vrouw van belang is, dat moge wel duidelijk zijn. Echter is het wel zo, dat logischerwijs een vrouw met grotere borsten vaak extra ondersteuning nodig heeft, dan wanneer we gaan kijken naar een vrouw met kleinere borsten. Doordat de vulling je borsten extra ondersteunt, zal het gewicht van de borsten beter worden verdeeld, zodat je minder druk krijgt op zowel je schouderbandjes, als de achterkant van je bh. Om je een idee te geven wat nu een grote maat is, hebben we een bh maten uitleg voor je, die je kan helpen te bepalen wat nu voor jou een goede maat bh is.

 

Minder last van irritatie

 

Veel vrouwen vergeten nog wel eens dat ze een bh de hele dag moeten dragen. Wanneer je dan kiest voor een bh zonder vulling, zullen de naden van de bh op ten duur kunnen gaan irriteren aan de huid. Draag je een bh met vulling, dan heb je hier dus geen last van en zit over deze naden je voorgevormde cup. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken, dat je na een lange dag ‘s avonds last hebt van een geïrriteerde huid.