DVD Select
Image default
Mode en Kleding

Een powervrouw met een powertas. Wat gaat de keuze worden?

Een powervrouw met een powertas. Wat gaat de keuze worden? 

Ben jij of ken jij een echte powervrouw? Dan wordt het tijd jezelf eens een beetje in de watten te leggen. Geef jezelf gerust eens een cadeautje, want jij als powervrouw verdiend dat natuurlijk echt. Nooit klagen en altijd, maar doorgaan hoe lastig dat ook kan zijn. Iedereen zal wel trots op je zijn, maar ben jij dat ook op jezelf? Jij verdient het om de show te stelen met een myomy tas of gewoon een leren rugzak. Het maakt eigenlijk niet uit, maar jezelf verwennen mag echt niet ontbreken. Wat gaat de keuze worden? Wij vertellen je meer!

Waarom ben jij een powervrouw?

Je vraagt je vast en zeker af, waarom iedereen jou een powervrouw vindt? Dat is misschien niet zo gek, omdat jij het normaal vindt wat je allemaal doet. Voor een ander of de tegenpartij kan het wel heel bijzonder zijn wat jij allemaal doet. Als powervrouw heb je het zelf niet vaak door, maar ben jij al snel heel belangrijk voor de ander. Gewoon doorgaan en niet zeuren, ook al voel jij je ook niet altijd lekker. Zo sterk als je bent blijf je knokken en doet hetgeen dat juist voelt voor jou!

Verwen jezelf af en toe

Natuurlijk hoef je niet alleen, maar nikkie tassen te gaan kopen. Je kunt jezelf ook verwennen met iets lekkers of iets anders leuks. Een lekker etentje is leuk en lekker, maar geef jij jezelf daar echt iets mee cadeau? Door jezelf iets te geven, waar je nog lange tijd naar kan kijken of het een lange tijd kunt dragen word jij steeds weer herinnerd aan de positieve energie die jij overbrengt op anderen. Wat is voor jou het leukste om cadeau te krijgen?

Weet jij al waar jij jezelf op wilt trakteren?

Misschien vind je het wel een beetje lastig een keuze te maken tussen alle leuke dingen, maar vraag jij jezelf eens af wat je echt heel erg mooi vindt. Je kunt jezelf namelijk wel heel erg veel mooie dingen cadeau geven. Wat de keuze ook gaat zijn er is eigenlijk niets verkeerd, want jij moet er een lach van op je gezicht krijgen. Weet jij al waar jij jezelf op wilt gaan trakteren, want het wordt nu wel tijd dat jij weet hoe zo een powervrouw jij bent. Jij verdient het net zo hard als iedere andere powervrouw!