DVD Select
Image default
Mode en Kleding

De populariteit van de telefoon als modeaccessoire

Van oudsher zijn modeaccessoires een manier om een look te accentueren en toe te voegen aan een ensemble, waarbij sieraden en tassen tot de go-to-vormen van accessoire behoren. Maar er is nu veel meer aan de hand, waarbij een bepaald pocket-item onze look helpt te definiëren en tegelijkertijd een belangrijk onderdeel van ons leven is.

Het is zeker geen traditioneel facet van de mode, maar mobiele telefoons worden zo vaak gebruikt en laten zien dat je telefoon niet over het hoofd kan worden gezien als een onderdeel van je stijl, zoals de Wall Street Journal uitlegt. Hoewel bepaalde telefoons verschillende persona’s hebben vanwege het merk op het apparaat, is het het accessoire van het accessoire – de telefoonhoes – dat je kunt gebruiken als onderdeel van je look.

Hoe is de eenvoudige telefoonhoes een potentieel modeaccessoire geworden en zijn er al nieuwe modetrends voor telefoons in opkomst?

Je telefoon is altijd uit en altijd in gebruik
Mobiele telefoons zijn al een paar decennia noodzakelijk, nodig voor het geval iemand ooit moet sms’en of bellen. Maar de laatste tien jaar zijn de apparaten enorm getransformeerd om krachtiger te worden dan sommige oudere computers. Er zijn natuurlijk concurrerende merken zoals Apple, Samsung en Huawei, maar mensen kunnen het toestel uitgebreid gebruiken, ongeacht de fabrikant.

Telefoons zijn nu een onderdeel geworden van zo’n beetje alles wat we doen, inclusief zaken doen, socializen, onderzoeken, internetten, organiseren, alarmen, muziek, video en gamen. Misschien zit je wel in het openbaar vervoer en reageer je op e-mails op het werk. In plaats daarvan kunt u in een cafe en het spelen van trending games.

Telefoon accessoires van merken zoals iDeal of Sweden zijn dan ook zeer welkom en een prachtige aanvulling op de look van de smartphone.