DVD Select
Image default
Mode en Kleding

Herenjeans met verfspatten geven je outfit een unieke uitstraling

Bewerkte spijkerbroeken zijn al jaren een grote trend. Ze zijn voorzien van rafels, gaten, applicaties of verfspetters. Die laatste geven een unieke en speelse touch aan spijkerbroeken voor mannen. Met een paar herenjeans met verfspatten van het Italiaanse merk Boragio gooi je hoge ogen. Het exclusieve merk richt uitdrukkelijk op kwaliteit in plaats van op kwantiteit. Besluit je deze Italiaanse kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen, dan kies je voor producten die tot stand zijn gekomen middels ervaring en handwerk.

Casual broeken die met tal van soorten bovenkleding te combineren zijn

Door het dragen van herenjeans met verfspatten maak je absoluut een fashion statement. Zeker wanneer je voor bovengenoemde Italiaanse designer kiest. Wil je een casual, maar bijzondere kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? In de webshop van dit merk kun je eenvoudig herenjeans met verfspatten bestellen. De verfspetters kunnen wit of juist donker zijn. Ook de broeken zelf zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De verfspetters geven een casual look en zijn te combineren met tal van shirts, truien en overhemden.

Jarenlange ervaring in design en productie

Het merk Boragio werd in 2015 door twee broers opgericht. Terwijl zij in dat jaar dertig spijkerbroeken wisten te verkopen, gingen er vijf jaar later al tienduizend over de toonbank. Veel van hun inspiratie doen de broers op bij de vakdeskundige waarmee zij inmiddels al jarenlang samenwerken. Deze deskundige werkte in het verleden bij internationale concerns. De broers zelf hadden reeds noemenswaardige ervaring in de productie, waardoor hun denimbedrijf al gauw aanzienlijk groeide.

Bestel broeken met Italiaanse wassing en superieure stretchstof

Wil jij kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Dan zit je bij dit bedrijf goed. De Italiaanse broers hebben een passie voor hun merk en nemen de gehele dagelijkse bedrijfsvoering voor eigen rekening. De denims van dit merk staan bekend om hun herenjeans met verfspatten, Italiaanse wassing, perfecte pasvorm, maximale draagcomfort en de superieure stretchstof. Tot slot herken je de jeans van dit merk aan hun kenmerkende schuine ritssluiting.