DVD Select
Image default
Mode en Kleding

Een zilveren enkelband

Misschien heb je ze gezien bij beroemdheden of zelfs bij je vrienden, maar je hebt waarschijnlijk nog niet overwogen er een voor jezelf te kopen. Zijn zilveren enkelbanden raar? Is er iets unieks aan? Eigenlijk, nee en ja. Ze zijn helemaal niet raar. Veel mensen dragen zilveren enkelbanden, zowel in de Ramayana als in de Mahabharata. Tijdens hun ballingschap verbonden de Pandavas en Draupadi zich met een slangachtige godin genaamd Veena, evenals de Pandavas’ goeroe Dronacharya, die hen een zilveren enkelband gaf die ‘kadvi’ werd genoemd. Het zou een symbool van goed geluk zijn. Als het goed genoeg is voor de Pandavas en Draupadi, moet het ook goed genoeg zijn voor jou. Hier zijn verschillende redenen om een zilveren enkelband te kopen.

Elimineren van bacteriën

Voetgeur kan worden voorkomen met zilveren enkelbanden door het elimineren van allerlei bacteriën en schimmels, met inbegrip van die welke het veroorzaken. Het veroorzaakt geen lichaamsgeur of huidverkleuring. Als antibacterieel metaal verkleurt zilver de huid niet en doodt het bacteriën en schimmels, ook die welke voetgeur veroorzaken. Lichaamsgeur kan worden voorkomen met zilveren enkelbanden omdat ze de huid niet verkleuren en antibacterieel zijn. Zilver is een van de beste metalen om lichaamsgeur te voorkomen, omdat het de huid niet verkleurt en bacteriën en schimmels doodt, ook die welke voetgeur veroorzaken. Mensen met een gevoelige huid die vinden dat andere metalen hun huid verkleuren, zouden zilveren enkelbanden moeten dragen. Naast het voorkomen van voetgeur heeft zilver veel antibacteriële eigenschappen. Het kan ook infecties helpen voorkomen. Een zilveren enkelband is een goede keuze voor mensen met een gevoelige huid die vinden dat andere metalen, zoals goud, hun huid irriteren. Zilver is een van de beste metalen om infecties te voorkomen, omdat het een antibacteriële stof heeft die 99% van alle bacteriën doodt. Vanwege zijn natuurlijke antibacteriële eigenschappen wordt zilver in veel medische instellingen gebruikt. Het schaadt de huid niet en is een uitstekende keuze voor mensen met allergieën die vinden dat zilver huidirritatie veroorzaakt. Het kan voetgeur en infecties voorkomen.

Handig om te weten

Het is een zeer licht materiaal, wat het dragen ervan zeer comfortabel maakt. Naast goud voelt het niet zwaar aan op je lichaam. Enkelbanden in verschillende maten zijn verkrijgbaar in zilver. Het is zacht en irriteert je huid niet. Het wordt niet snel dof. Dit betekent dat het je huid geen pijn zal doen als je een enkelband van koper draagt. Omdat het zo zacht is, zal het je huid niet irriteren of rode uitslag geven na langdurig gebruik. Het zal niet roesten of gemakkelijk vuil worden, dus het blijft glanzend en ziet er nieuw uit, zelfs na lang gebruik. Zilver houdt je hydratatie op peil door je koel te houden als je het warm hebt. Zilver is een goede geleider van zowel water als warmte. Bezoek de website van QuickJewels voor meer informatie. 

 https://www.quickjewels.nl/