DVD Select
Image default
Electronica en Computers

Een nieuwe of gereviseerde server samenstellen

Als je zelf een server wilt samenstellen, doe je dit het best bij ServerZaak. Deze specialist biedt namelijk ruime keuze uit apparatuur van topmerken als Dell, Samsung en HP. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden, want er zijn nog veel meer gerenommeerde merken vertegenwoordigd in het aanbod van deze expert. Bovendien heb je de keuze tussen nieuwe en gereviseerde servers en onderdelen. Hierdoor is er altijd wel een server samen te stellen die aan al jouw wensen voldoet.

Een ruim aanbod aan servers en onderdelen

Per server zijn er verschillende onderdelen om uit te kiezen, waardoor je het apparaat volledig naar wens kunt samenstellen. Zo kies je zelf het geheugen, de processor, de harddisk en de voeding. Daarnaast bepaal je welke ethernet controller in de server gaat en is er de nodige randapparatuur om het apparaat compleet te maken. Echter kun je niet elke server zomaar zelf samenstellen. Er zijn namelijk ook standaard modellen te vinden in het ruime aanbod van deze specialist. Bij de servers die wel aan te passen zijn, is dat duidelijk aangegeven.

Nieuw of gereviseerd?

Twijfel je of je een nieuwe of juist een gereviseerde server wilt kopen? Dan is die keuze volledig afhankelijk van jouw eisen. Als je bijvoorbeeld het nieuwste van het nieuwste nodig hebt, is een nieuwe server voor jou de juiste keuze. Hoeft dit niet per se en wil je wat geld besparen? Dan past een gereviseerde server beter bij jouw eisen. Uiteraard doet dit niets aan de kwaliteit af. De gereviseerde servers en onderdelen worden namelijk uitvoerig getest voordat ServerZaak ze aan het assortiment toevoegt. Of je nu een nieuwe of gebruikte server bij deze specialist koopt: je weet zeker dat je een topkwaliteit server aanschaft.

Bestel je server eenvoudig online

Wil je graag zelf een server samenstellen? Bezoek dan eens de webshop van deze expert en maak je keuze. Vervolgens bestel je eenvoudig online en profiteer je van gratis verzending bij besteding vanaf € 50,-. Daarnaast hoef je niet lang op je server te wachten. Als je jouw bestelling op een werkdag voor 13.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.