DVD Select
Image default
Electronica en Computers

Technologische communicatie problemen binnen uw bedrijf?

 

Kom dan eens langs bij het beste ICT Bedrijf Barneveld. Wij zijn specialisten op het gebied van technologische aspecten online, zo creëren wij de best online werkplekken voor bedrijven. Daarbij geven we advies over de beste netwerken die je als bedrijf kunt gebruiken voor een snelle communicatie. We ontwerpen ook websites voor bedrijven en regelen het onderhoud van site’s.  En lossen we computer en internetproblemen op , en hebben we programma’s voor online vergaderen. En een betere communicatie via de telefoon. Daarnaast geven we twee keer per week Cursussen, en geven we graag advies.

Welke diensten bieden we aan ?

Wij van ICT Bedrijf Barneveld creëren die ideale online werkplek voor uw bedrijf. Zo hebben wij een programma ontwikkeld wat online vergaderen veel makkelijker en overzichtelijk maakt. We zorgen voor aansluiten op de beste netwerken en dealen met slecht internet. We verbeteren de Wifi door middel van het plaatsen van onze zelf ontworpen wifi versterkers, op plaatsen waar de signaalsterkte slecht is. Daarnaast lossen we computerproblemen op en zijn we goed in het verwijderen van virussen. Ook ontwerpen we websites voor bedrijven, en onderhouden we die ook. Wil je iets nieuws op je site, dan kun je ons dat doorgeven en voeren wij het uit op je site.

Onze internet cursussen

Veel ouderen hebben moeite met computers, voor deze mensen hebben wij cursussen opgericht. 2 keer per maand houden wij die cursussen op de  zaak, om ouderen maar ook volwassen het een en ander bij te leren. We laten zien wat je allemaal met internet kan, en leren mensen veilig gebruik te maken van het internet. Voor bedrijven hebben we cursussen op het gebied van word en excel, om daar meer handigheid in te krijgen. Om zo de kennis van werknemers te verbeteren en deze dus up to date te houden. Niet alleen computers moet je up to date houden mensen soms ook.