DVD Select
Image default
Electronica en Computers

Efficiënt logistiek verloop door transportmanagementsoftware

Vind een oplossing voor logistiek verkeer en zet goederen op transport volgens de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch. Dit bedrijf kent alle ins-and-outs als het aankomt op uitdagingen binnen transport en logistiek. Als webshop met producten wilt u dat uw klanten kunnen rekenen op een betrouwbare bezorgregeling, zonder dat u hier continu toezicht op moet houden of in contact moet komen met diverse schakels binnen het proces van transport. Een soepel verloop van logistiek management helpt u om uw klanten tevreden te houden en een relatie vol vertrouwen op te bouwen. Als u tijdig uw goederen kunt afleveren en hierbij bovendien tegemoet kunt komen aan de verwachtingen of wensen van uw klanten, dan wordt het een stuk logischer om terugkerende aankopen te verwachten.

Gunstig verloop van transport

Door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch in te zetten, worden verschillende schakels van vervoerders, webwinkelvoorraad, afhaalpunten of bezorgingsdiensten eenvoudig met elkaar gekoppeld en behaalt u de beste resultaten. U hoeft hiervoor bovendien aanzienlijk minder te investeren, aangezien alles automatisch verloopt en in goede banen wordt geleid. Iedere betrokken partij ontvangt vanzelf de informatie die nodig is om de producten voor uw onderneming op transport te zetten. Klanten kunnen door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch duidelijk aangeven wat er verlangd wordt, namelijk de plek waar de producten moeten worden afgeleverd, het tijdstip waarop dit verwacht mag worden en vaak zelfs de tijdsduur waarop op de goederen gewacht wordt.

Verzendsoftware met inspraak van klant

Zodra uw klanten een bestelling doen, verzamelt de transportmanagementsoftware essentiële informatie over de logistieke keten en geeft hier de sturing aan die nodig is voor een soepel verloop van het transport. De consument kan hierin vastleggen waar de goederen moeten worden afgeleverd en kan bovendien bepalen hoe de bezorging moet worden uitgevoerd. Deze informatie wordt automatisch door de verzendsoftware doorgespeeld aan alle betrokken partijen zoals magazijnen, bedrijven die het transport regelen of postorderbedrijven, om het transport logistiek zo efficiënt te laten verlopen.